Столични социалисти ще ритат в подкрепа на стадиона в Кокаляне

OFFNews Последна промяна на 22 юни 2018 в 12:25 1931 0

Финалната фаза от футболния турнир на БСП - София в подкрепа на стадиона в село Кокаляне ще бъде на 23-и юни, мачовете започват в 10,30 часа.

Турнирът, в който ще вземат участие 6 отбора, е по инициатива на младежкото обединение на БСП в Панчарево и се провежда със съдействието на Градския съвет на столичната организация на социалистите, съобщиха от най-голямата структура на партията.

Спортното събитие е в подкрепа на инициативата на местните граждани за възстановяване и поддържане в добро състояние на стадиона - едно от малкото спортни съоръжения в селата Кокаляне и Панчарево. На него тренират местният отбор "Орловец" и децата от юношеския тим на клуба, също така се провеждат и мачове от "А" ОФГ.

В началото на тази година е започнало нерегламентирано изсипване на строителни отпадъци на стадиона, а камионите са разбили асфалтовата настилка. До момента кметската управа не е предприела никакви действия за опазване и подръжка. Единствено от клуб "Орловец" полагат грижи за спортното съоръжение.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X