Слави Трифонов: Ще върнем мандата! На секундата

"Нашето предложение за министър-председател е световният шампион по шах Антоанета Стефанова"

OFFNews 26 април 2021 в 09:11 20152 3

Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов обяви с публикация във фейсбук, че партията му ще върне мандата за съставяне на правителство веднага след като го получи.

От поста му става и ясно, че кандидатът за премиер на ИТН е световната шампионка по шах Антоанета Стефанова.

Ето какво написа той в социалната мрежа:

За наша радост има българи, които ни карат да се гордеем. Пред света. Ето например, имаме двама световни шампиони по шах. Веселин Топалов и Антоанета Стефанова. Световните шампиони по шах са обожествявани по света. За тях се пишат книги, правят се филми и имената им са изписани със златни букви в световната история. И ние имаме двама.

Нашето предложение за министър-председател е световният шампион по шах Антоанета Стефанова. Тя има икономическо образование и говори пет езика. Сравненията, размислите и изводите оставям на вас.

Разбира се, Антоанета Стефанова веднага ще върне мандата. Веднага. На секундата. Защото “Има такъв народ” няма необходимия брой депутати или партньори, за да състави правителство. Стабилно правителство. Предлаганата подкрепа е от политически субекти, които са вредни, алчни и доказано компрометирани. И това тяхното не е подкрепа, а зависимост.

Така че Антоанета Стефанова ще приеме мандата с уважение и веднага ще го върне. Законът, Конституцията и демокрацията ни дават възможност да направим по-добър избор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10212

3

Човека

26.04 2021 в 12:26

Всичко, което е казал е истина. Правителство без подкрепа на ГЕРБ, БСП или ДПС не може да има. Който вариант унижаващ и компрометиращ.

3162

2

Grigor Arssov

26.04 2021 в 11:22

Ами какво искате... Славе не е от протеста и не може да изпълни исканията на народа при условие, че има готова коалиция и мнозинство от протеста (БСП, ИМВ, ИТН, ДЪБЪ)!!! Сега избирателя трябва да изтрезнее и да гласува за партия, която ще изпълни искането на протеста СЪД И ЗАТВОР ЗА БАЙХ0ЙЯ И КАСКЕТЯ.... В момента това е БСП и коалиция от протеста, колкото и да не ви се иска...

2000

1

дреалист

26.04 2021 в 10:01

Достойна приказка!