Сидеров: Борисов предложи Ананиев за здравен министър и го съгласува с нас

OFFNews 07 ноември 2017 в 18:54 5151 1

Снимка Пресцентър - МС

Премиерът Борисов предложи финансиста Кирил Ананиев за здравен министър - разбира се, това е негово право. И той съгласува това решение с нас като политически съвет, съобщи пред bTV лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

И тримата (Волен Сидеров, Красимир Каракачанов, Валери Симеонов) бяхме съгласни, че е по-добре новият здравен министър да бъде финансист, уточни лидерът на "Атака".

То вече името се оповести, както виждам - няма никаква тайна около него. Премиерът имаше идеята новият здравен министър да бъде обявен, след като се гласува бюджетът. Както виждам - навсякъде вече се коментира името на Кирил Ананиев, заяви Сидеров.

Борисов по-скоро вече се беше спрял на Ананиев. Обсъждано е, ставало е дума за още [кандидатури], но те вече са лекари. Явно тук става дума за смяна на концепцията - да застане финансист. Имаме финансист, бюджетар, който е доказан като кариера, като качества. Най-важните проблеми на болниците са свързани с финансите. Може би по-добрият вариант е след толкова медици, които се изредиха, на поста да застане един мениджър, каза лидерът на "Атака".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29585

1

Izalina

07.11 2017 в 21:12

Ейййй, сума именити доктори се извървяха обосновано да им говорят, че лекар трябва да поеме поста, те пак свойта си знаят.
Еми дебилно е (по Проф.Христов)

meh
 
X

Да помогнем на украинските деца!