Шефът на ЕНП удари едно рамо на Бойко преди изборите

Нели Чолашка Последна промяна на 16 февруари 2014 в 18:09 3568 12

Председателят на Европейската народна партия (ЕНП) Джоузеф Доу уважи конгреса на ГЕРБ, макар и да пристигна чак в края, за да удари едно рамо на партията и лидера ѝ Бойко Борисов.

Това се случи минути, след като Борисов беше преизбран единодушно за лидер на политическата сила.

За ужас на ГЕРБерите, отговарящи за организационната част, изморените от речи и гласуване делегати масово тръгнаха да напускат залата по време на речта на Доу.

"Не излизайте, не е уважително. Г-н Доу е в България само за три часа", крещеше жена на вратата и се опитваше да препречи пътя на излизащите делегати.

"Скъпи Бойко, помня с каква смелост, с какво достойнство, ти върна преди една година твоя оспорен мандат. Вместо да се вкопчиш в твоето управление, ти постъпи като голям и отговорен политик. Предпочете да дадеш отново думата на българите. Държа да кажа още веднъж колко силно беше възхищението ни от това", обърна се той към Борисов.

Той се изказа доста критично за правителството на Пламен Орешарски.

По думите му това е кабинет, който само на думи е технически (експертен), съставен "с подкрепата на социалистите, заедно с партията на турското малцинство и със съучастието на крайната десница".

"Ние трябва да сме обединени. Защото заедно сме по-силни. И защото за извършване на реформи трябва мнозинство. Така ЕНП ще остане първа политическа сила в Европа. И за да бъде силна, ЕНП трябва да може да разчита на отговорни партии. На партии като вашата.

Това се отнася до европейското развитие на България, отнася се и до бъдещото на Европа. Да, приятели мои, ЕНП се нуждае от вас", обърна се Доу към ГЕРберите.

В края на речта си той каза "Да живее Европа, да живее България, да живее ГЕРБ!".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.02 2014 в 10:03


Баце много го е страх бомбата Цвък Цвък да не гръмне. Явно Цвъки е много зареден с политически експлозив.
Затова не посмя да се откачи от него. Ще потъват заедно.
Споко, вода има за всички.

17.02 2014 в 06:39

Много "Професор Балкански", много гербераст, много нещо...

Йончев, няма ли да вземеш мерки против писането под чужди никове?

17.02 2014 в 04:12

Некъф дебелогъз еврогеец се бил довлякъл да удари един МАЛЪК еврогейски *** в помощ на Тиквоча.

Обаче за ужас на ГЕРБЕРАСТИТЕ, отговарящи за организационната част, изморените от речи и гласуване делегати масово си били тръгвали да напускат залата по време на неговата реч.

Неква жена крещяла на вратата: "Не излизайте, не е уважително. Г-н еди кой си е в България само за три часа", и се опитвала да препречи пътя на излизащите делегати. ЕМИ ТОВА Е ЗА РУБРИКАТА ВИЦОВЕ, хахаха....

16.02 2014 в 23:51

Този Джон доу е лика прилика със съсела само има претенции да е с обратен знак. Мъка мъка...

16.02 2014 в 21:20

Виктор-е,това не е въпросително изречение ,а възклицателно ...и се пише накрая с удивителен знак.И много бъркаш,като смяташ ,че съм фен на тази крадлива и олигархична партия бсп...не, че гербарите се различавате кой знае колко от бесепарите,имате си даже едни и същи олигарси!

16.02 2014 в 20:55

06,хайде да не си мерим граматиките, защото веднага ще те закова, че не само подлогът се членува с пълен член. Погледни си сега словореда, виж си препинателните знаци /на въпросително изречение - удивителна/. Не се изказвай от позицията на собствената си неграмотност, само защото имаш спусната опорна точка. Поискай Хохегерова да ти плати кратък ограмотителен курс за тролове!!

16.02 2014 в 20:29

2636-пише се точно "Председателят на ЕНП Джоузеф Доу уважи конгресА на гЕрб..."С пълен член се членува само подлогът в изречението!Всички гербари ли сте грамотни точно като вашия лидер!А глупостите ,които е наговорил набързо Джоузеф Доу не искам да ги коментирам!

16.02 2014 в 20:15

Жалка журналистика, спираm да посещавам тоя прогнил сайт.

16.02 2014 в 19:09

"За ужас на ГЕРБерите... делегати масово тръгнаха да напускат залата по време на речта на Доу."
Амчи как? Чи кой гу ибе за плъмп тоз Доу? Да ни би да е Джон Доу, чи да го слушат? Ай сиктир.
Но най-потресаващото е ПЪЛНОТО ЗА, това и бай Тошо от кумова срама не го правеше! Това даже и в Куба, Венецуела и Северна Корея го няма!

16.02 2014 в 18:48

Тенденциозно,параноично съобщение!! Да се обезмисли всичко, което е с позитивен знак за ГЕРБ. Много примитивно!