Quantcast

Руският външен министър идва у нас на 7 юли

OFFNews Последна промяна на 04 юли 2014 в 15:15 2611 12

Снимка mid.ru

Руският външен министър Сергей Лавров идва на 7 юли на посещение в София по покана на българския си колега Кристиан Вигенин.

Сергей Лавров ще бъде приет от президента Росен Плевнелиев, от министър-председателя Пламен Орешарски и от председателя на Народното събрание Михаил Миков.

Визитата е по повод отбелязването през 2014 г. на 135-годишнината от установяването на дипломатически отношения между България и Русия.

Официалните разговори с Кристиан Вигенин ще се състоят в 13.00 часа в сградата на МВнР.

След пленарните разговори между двете делегации в 14.30 ч. ще бъде подписано Споразумение между правителството на Република България и правителството на Руската федерация за сътрудничество в областта на здравеопазването и медицинската наука.

Двамата външни министри ще валидират пощенско филателно издание, посветено на 135-ата годишнина от установяването на дипломатически отношения.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.07 2014 в 13:11

Брей, и годишнина за визитата измислиха... Истинският повод, обаче, е ОСТАВКАТА! Что делать, братушки, не повезло...

04.07 2014 в 20:54

Нали СтаниШЕФФФ каза, че 75% от българите били русофили.
АЗ НЕ СЪМ и не искам да съм!
Защо ще сътрудничим в здравеопазването?
Откога Русия е най-добрата, та не дадоха и нямат поне 1 Нобелов лауреат!

04.07 2014 в 20:04

ВРЪЩАЙТЕ ПЕТИЛЕТКИТЕ другари ЧЕ ВИ ЧАКА ГЛАД И МИЗЕРИЯ

04.07 2014 в 19:34

Айде педалчетата почвайте да се гримирате и лакирате ноктенца, утре имате празник, хахаха...

04.07 2014 в 17:34

Гражданино, не е редно да се вързваш на тия наредби буквално...! Като частно лице, може би Лавров би влязал в табутата на разни еврокомисари и други, но като дипломатически пратеник на държава, той се ползува с дипломатически имунитет, освен това е и пратеник , а когато търговията ,бизнеса между две страни е на дневен ред, тия дивотии като забрана никъде не се прилагат, а и кой би отказал пратеник, който идва да обсъжда нещо? Никой! Тия дивотии за забрана на стъпването му в ЕС са си смешни. Защото ЕС-комисията не е собственник на територията ни държавите на ЕС, а само върховен кординатор и в повемето случаи и шеф. Но? Всяка фирма може да покани Лавров като турист тука и никой няма правото да го спира на границата, ако не е извършил подсъдно криминално престъпление! А, Лавров е дипломат и то световно известен и тича по цял свят и да иска да извърши няма да има време даже- такива хора главата си не могат вдигна от документация, инструкции, съвещания, разговори. Та Лавров е светец спрямо купчина други по света. Все едно е да забраниш на Обама или Барозу да дойдат, примерно в Италия? Ъпсурд! Че само малоумник няма да ги приеме дори и за да чуе какво искат да кажат. А малоуумници поне в политиката няма. Има само интереси. Друг е 7, че ние сме гламави дето търпим да ни яхат доказани врагове, но то ако речем да се оправяме, трябва да изтрепем всичко дето е било на някакъв пост тия 25 години за вредни действия или бездействия. Но това е Ъпсурт. Та Лавров поне аз го увежавам, това е опитен дипломат, а и има какво да научи от поведението му дори много неша човек. Нас не ни имат управниците за никой освен за данъкоплатци лакеи, та едва ли ще узнаем подробности за разговорите?

04.07 2014 в 17:24

Хич не ни е потрябвал. Да си седи в Русия. Когато му трябва нещо Сидеров ходи да му слугува на крака в Москва и да получава заповедите на колониалната митрополия.
ЛАВРОВ ВЪРВИ СИ У ДОМА. ТУК НЕ СИ ЖЕЛАН.

04.07 2014 в 16:33

Хе, до къде се докара Кочината, баш бляда на крака да ни идва, та то иначе в Европа само го канят за да му начукат обръчите.

04.07 2014 в 16:30

То Болен викна и кръстника Кобзон, Любе на уше му пяха ама Батака го издухаха.....та и тоя бляд.....

04.07 2014 в 16:25

Русуглистите вече са се подмокрили от превъзбуда.
----
За чий чеп ни е тоя бляд, пък и с кого има да се среща като няма правителство....а, дошъл да каже кое да е новото правителство, абе то така беше дълго време и в Украйна.....