Quantcast

Румен Петков: Орешарски уволнява хора, защото симпатизират на АБВ

ОFFNews Последна промяна на 26 април 2014 в 09:10 3801 5

Румен Петков

Премиерът Пламен Орешарски уволнява хора заради това, че те или техни близки симпатизират на АБВ, твърди Румен Петков от АБВ.

„Пламен Орешарски уволнява хора заради това, че симпатизират на АБВ. Уволнява роднини заради това, че децата им симпатизират на АБВ. От вчера уволнява деца заради това, че родителите им са в АБВ.“, коментира Петков.

Той обясни, че вчера премиерът е уволнил дъщерята на кмета на Перник Росица Янакиева, „само защото майка й е кандидат за евродепутат от листата на АБВ“.

„Орешарски кауза няма. И не питам дали му е неудобно или го е срам. Срам и неудобство може да изпитва човек с достойнство. Достойнство имат и слугите. Но когато някой се държи като слуга, въпросът с достойнството отпада от само себе си“, обяснява Румен Петков.

Според него за премиера е важно да държи на работа полицаи, които малтретират хора от АБВ.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.04 2014 в 15:21

Чудо голямо, чеедна номенклатурна щерка няма да е на държавна хранилка!

26.04 2014 в 13:20

Добре прави. Почнете и да се избивате, след смъртта на последния комуноид ще имаме шанс и ние нормалните хора, за нормална работа и живот. Кога ли ще дойде горският да ви разгони мръсното десарско котило?!

26.04 2014 в 12:54

Кофти е да осетиш мръсотиите, които си вършил, на своя гръб. А Румба ? Хайде изкарвай мръсните парцали. Лесно е - гледаш себе си и се описваш . Същото ще в пълна сила вярно и за невестулката (БСП) и за Бюрека (ББЦ), и за ДПС.

26.04 2014 в 11:59

Такова грозно и недостойно лаене е присъщо на хора от десния спектър. А Румен? Нима сме се лъгали, когато сме му давали своето доверие?

26.04 2014 в 11:49

Ако имаше поне малко човешко достойнство, Орешарски отдавна да си е подал оставката...А той няма! Затова обикаляше партийните централи, все някъде да му отворят вратата. Колкото до професионализъм - не го виждаме. Народът има точно определение за такива хора - НАДУТА ГАЙДА!!!