Quantcast

Росен Петров влезе в парламента, за да раздаде манифест

Нели Чолашка Последна промяна на 27 февруари 2014 в 10:10 15432 23

Росен Петров и лидерът му Николай Бареков.

Росен Петров, който се вля в редиците на "България без цензура" на Николай Бареков и даже стана негов заместник, дойде в парламента, за да раздаде "Манифест на съединението, справедливостта и възмездието".

Вкара го земеделецът Румен Йончев, който се води депутат на Бареков.

Заедно с петров чакаха да влязат в парламента и група активисти на "България без цензура", но главният секретар на Народното събрание Петя Гладилова не разреши на цялата група да влезе.

Преди да пуснат Петров депутатът Йончев се оплака на журналистите, че ръководството на парламента мери с двоен аршин и пуска активисти на ГЕРБ да раздават агитационни материали, а не пуска "България без цензура".

По думите му манифестът разяснява операция "Чисти ръце". Той обясни, че няма как активистите да раздават манифеста пред парламента, защото е студено.

Манифестът започва със следното обръщение:

"Обръщам се към четирите партии на статуквото в българския парламент. Дами и господа, вчера вашите срамни сделки лъснаха напълно. С нашите независими депутати ключът за разтурването на 42-рото Народно събрание вече е в ръцете на "България без цензура".

И завършва с: "Господа Станишев и Местан, времето ви в този парламент изтече! Вашият продукт Орешарски и вие трябва да платите цената на неудачното ви скалъпване на Нова тройна коалиция с участието на "Атака". Ние ще гарантираме работа на този парламент само в рамките на нашия план за изобличаване на политическата олигархия.

Дойде времето някой да сложи край на срамните сделки между задкулисните играчи и българските политици. ПП "България без цензура" е решена да избави този парламент от срамното положение да бъде зависим от две националистически партии - ДПС и "Атака" в ролята на балансьори, като създаде истински и отговорен политически център.

Манифестът е подписан от новия политик и лидер на "България без цензура" Николай Бареков.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

28.02 2014 в 18:23

Питам се - нали работата в парламента е РАБОТА?!
Когато нещо ти докривее в предишната ти работа и отиваш да работиш в друга фирма - теб предател ли ти викат?
Нали търсиш нещо по-добро, престижно и справедливо на другото място?
Разбирам,депутатите да работеха там само заради едната идея, без заплащане и тогава да ги погнат , че са се отказали от идеалите си и т.н, когато напуснат групата си.
Всички получават заплатите си от една и съща банка - т.е.народа.Нали се вричат да му служат, клетва полагат, ръкопляскат си, че много си вярват.
Той, горкият народец си плаща за всичко - за президента и охраната му, за депутатите, за полицаите и за крадците дето са в затвора.За лекарите и за учителите, за данъчните и митничарите и за кой ли още не...

28.02 2014 в 07:21

Тези двамата от сега си показват рогата !

27.02 2014 в 16:13

Тия двамата хич не смъркат и къркат...

27.02 2014 в 14:19

Ще допълня Рони.Не е и Българин, а се кичи с това име.Росен е от черкезки произход,дясната ръка на турците през периода на Турското робство.Това съм го чувал лично от неговата уста.

27.02 2014 в 11:52

gadi mi se ot tezi dvamata...

27.02 2014 в 11:45

О господин "министъра" е изтрезнял!!!

27.02 2014 в 11:31

Оттеглянето на Доган съвпада с изплуването на Брюрека на политическата сцена, ...той и богатите му сълзливи приятели, но както Исус е казал, по-скоро камила ще мине през иглено ухо, от колкото богат да влезе в рая..

27.02 2014 в 11:26

"Егати държавата, щом аз съм й вицепремиер" - казваше Нейчо Неев от правителството на Л. Беров.
Егати държавата, щом Росен Петров и Дудука ще борят корупцията и се гудят (де) путати да стават"

27.02 2014 в 11:18

Усещате ли как подменят опозицията? Сегашната платена с друга платена такава ...

27.02 2014 в 11:16

бе малко да се постопли и се активизират хлебарките - ей го Ръ Пъ влачи листовки, раздава.. майката си е ебало