Радан Кънев: Искаме да сбъднем кошмара на Станишев и Доган

OFFNews 03 май 2014 в 11:41 6068 19

Радан Кънев

Основната цел на „Реформаторския блок“ е на изборите да се сбъдне кошмара на Станишев и Доган – хората да излязат и масово да гласуват, независимо за коя партия. Това заяви пред Нова телевизия говорителят на „Реформаторския блок“ Радан Кънев.

Има шанс това да се случи само след конструктивен дебат между представителите на десните и центристките партии, които участват в евровота.

Кънев е категоричен, че не се страхува от провал на „реформаторите“ на изборите, но се опасява, че България може да пропилее евроинтеграцията си. За страната ще е пагубно, ако се стигне до решение за развитие на Европа на две скорости и ако България влезе в групата на втората категория държави, посочи той.

Срещата ни с ГЕРБ имаше един много важен резултат. Обсъдихме колко е важно страната да стане част от европейската енергийна система, каза Радан Кънев, като допълни, че същата теза е била изразена от Бойко Борисов пред германския канцлер Ангела Меркел и представители на ЦРУ няколко дни по-късно.

По думите на Кънев провалените опити за диалог между „Реформаторския блок“ и лидерите на БСП и ДПС показват, че двете партии не се интересуват от националния интерес.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!