Президентът събира партиите, търси се вариант за ново правителство

OFFNews 29 ноември 2016 в 07:09 2768 3

Президентът събира партиите, търси се вариант за ново правителство

Президентът Росен Плевнелиев свиква днес Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС). Темата е свързана с политическата обстановка в страната и набелязване на мерки за излизане от политическата криза".

От ГЕРБ и БСП вече казаха, че ще върнат мандата. Не е ясно на коя трета политическа сила ще бъде връчен последно той, но Патриотите заявиха готовност да съставят правителство. Такова желание имат и Реформаторите. 

Президентът се опитва вече няколко седмици да убеди лидерите на партии да приемат мандат за съставяне на правителство, за да бъдат избегнати предсрочни избори напролет.

За участие в заседанието е поканен и новоизбраният президент Румен Радев, който обаче вчера заяви, че няма да присъства на КСНС преди встъпването си в длъжност.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

1

Лопе де Вега

29.11 2016 в 08:05

Еми нали агент Иван съобщи, че е готов за министър-председател? С неговите два файтона хора и с нелегалната подкрепа на "гласуващи по съвест" гербери - готово правителство. Ще тича Иванчо до Банкя за инструкции и ще докара кражбите до щастлив край на мандата. Пак е намерят начин да преебат България.

Не ставаме за демокрация. И за диктатура не ставаме. Представете си само кои са кандидатите за диктатори. Значи за нищо не ставаме.

Поздрав!