Quantcast

ПР-ката на Борисов за Лондон: Въпросите бяха добре организиран сценарий

ОFFNews Последна промяна на 05 февруари 2016 в 19:39 17650 54

Борисов в Лондон.

ПР-ката на Бойко Борисов - Севделина Арнаудова, заяви във Фейсбук, че провокативните въпроси към премиера от българите в Лондон, които нашумяха в интернет и медиите през последните 2 дни, всъщност са били част от "добре организиран сценарий" от политически врагове на министър-председателя.

Публикуваме мнението ѝ без редакторска намеса:

Колеги, хайде да спрем с преструвките и манипулациите. Разбирам, че ви е угодно да представяте една простотия в посоката, в която вашите собственици ви подбутват, но преди да пишете за „неудобни и остри въпроси” на „ цялата българска общност” в Лондон, е добре поне да проверите кои са тези хора и какво действително се случи в посолството. Първо, моето мнение е, че това беше добре организиран сценарий. Честно да ви призная, досега смятах, че тази компроматна машина е запазена марка за една определена политическа прослойка, в червен нюанс. Оказва се обаче, че методите на ДС, които можем да прочетем и в учебниците на КГБ, се използват и от все по-младите „отричащи” режима политици. За съжаление! И тази война на простотия, жълтини и низост вече минава всякакви граници.

Като свидетел на това цирково изпълнение, бих споделила с вас няколко факта. Задаващите „неудобни въпроси”, предварително написани на лист и старателно прочетени с викове и крясъци, са официални членове на отделни политически партии. Въпрос прочете както активистка на „Атака”, която разбирам, че участва в проруски групи, страници и профили във Facebook, така и вицепрезидентът на БСП Лондон. Ако изгледате все пак цялото видео, сами ще разберете, че 80% от присъстващите в посолството не се припознават с грозните подвиквания на още няколко младежи. Всеки, който е бил в залата, има право на свободна интерпретация на събитията, всички останали – проверете „кой – кой е” и тогава правете изводи.

Признавам – беше добре устроена игра на нерви, която обаче не постигна своите цели. Планът на самодискредитация се провали. Приятна игра. Чакам ви в Израел!

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.02 2016 в 05:06

Госпожа Арнаудова, крайно време е да съставите конспект с удобните въпроси, които може да се задават към лицата от управляващият контингент, за да не се получават подобни конфузни ситуации, а на входа да се проверяват и не допускат хора с патриотични уклони да присъстват на вашите срещи.

07.02 2016 в 12:16

Диагноза: Тежка костококова инфекция, съпроводена от СПУН при някои индивиди.

Лечение: Антибиотик "Предсрочни парламентарни избори".

Наблюдение след лечението над: Голямото селфи и сие, сричащите азбуката и батакаджии, които гледат парламента през крив макарон.

06.02 2016 в 21:06

Трябва да си много глупав,за да не прецениш,че беше скроено всичко предварително.И тези коментари,написани по-горе са също не от случайни хора,а заинтересовани хора ,целящи да падне правителството. И какво правим ? Отиваме на избори и отново губите.Не можете да се примерите ,че кокала не е във вашите ръце.

06.02 2016 в 20:35

Според тази добре платена PR-ка на "шефа"едва ли не,е било сътворено "активно мероприятие " от нашата вечна бивша/настояща/ ДС срещу него...Тази "умница" не загрява ли ,че ако това е истината ,то неговите дни са преброени.Всичко зависи от ченгетата...ако ТЕ решат да му духнат под опашката,защото са си измайсторили нов проект...не само той ,но и проклетата му уж дясна партия "герб" ще отиде в историята...А ошашавеният електорат ще тръгне целокупно към "новия месия",който ДС-тата ще му подхвърлят на "върха на кукичката"...

06.02 2016 в 17:27

КАК ПРОТИЧА РАБОТНИЯ ДЕН НА ЕДНА "PR-ка (Пъблик Рилейшънс). Макар че в лайнаристан- булгаристан става въпрос на за ПР, а за ПиАй (пъблик имидж). И в случая очевидни!! не за "връзки с обществеността" а за "лъскане на хм...имиджа"

В този момент,получавам хабер и молба да не засягам SR-a на PR-a (Сексуал Рилейшъните на ПиАр-ките). Добре. Съгласен.
......
......
......
.....

'Ми то няма какво друго за писане?:) Няма друго:))))

06.02 2016 в 13:46

Тази „ПР”-ка има „акъл”, колкото да пази равновесие и да гълта малки човечета!! Явно на найния гуру сутрин, като дойде в МС му прави едно хулю-люлю, да го продуха хубаво, та да му е на кадем, и деня на малоумника да започне добре!! Занимавам се повече от 15г. с компютри, видео обработки и т.н., не е толкова сложно да се види в един репортаж, кое е изрязано и кое не!!! Този примат от Банкя, който си го избра „народа”-раята сега да му духа супата!! Нали бил много „мъжествен”, „готин”, „умен”, „жените” получавали даже анален оргазъм, само при вида му на снимка!!! Няма провокативни въпроси, разпоретино долна!!!! Това, че Борисов е пълен идиот, и не може да свърже две изречения на кръст, и чака само, какво му кажат „началниците” си личи от Луната!! А, при нас нещата са такива - Преходът ни е дълъг, защото паметта ни е къса!! Трябва революция и то в най-кървав вид, иначе държавата е обречена да изчезне! Но с този, наистина прост, овчедуши, малограмотен, продажен, бездушен народ, който само на маса е велик, и след като изтрезнее се крие в миша дупка, няма да стане! И аз съм прост, и вие сте прости, за това се разбираме, такава гениална мисъл сподели „вашият” любим бай Курти, нерезо, вожда слънце с простолюдието, лошия мат'риал, който го е избрал и води стадото, към светли бъднини!!!! До кога ще се мълчи, бе? Българите, като цяло се оказаха най-боклучивия народ на Европа, статистиката и реалността го показва!

06.02 2016 в 13:12

Изказването на Лично мнение ,когато си говорител на институция... Оставка

Когато имаш 2 педи очи и кожа...Оставка

06.02 2016 в 13:04

То сценарии има ама проблема е че Тиквата е част от него ...сценария цели да прогони мислещите хора и тук да останат олигарсите и техните крепостни дето им работят за 420 лв....

06.02 2016 в 12:30

И какво сега излиза, че когато въпросите са неудобни и Баце мълчи за да не се изложи повече - значи е сценарии, а по нашите медии когато всеки път разговорът се върти около предварително предоставени въпроси и построеното с европомощи изтъквайки се че Баце сам го строи и всичко е ок. Аз това, Аз онова, Аз сам, но с ваши пари - 2020 евро помощите спират за, 2 години 24+ милиарда кредит, които ще връщаме ние с данъците докато той се увеличава. Тая лицемерна ПРка ползва стария комунистическо-герберски трик - все другия им е виновен, а като не може да се отговори ползва опорни точки за друга тема. Следващия път го питайте как расте телето.

06.02 2016 в 12:24

Доста верни неща си казва жената, но много хора в желанието си да намират отдушник, в който да изливат негативната си енергия, трупана заради бездарното си съществуване, го намират в случая в тази госпожа - Арнаудова. За какви румънци говорите като всеки втори е готов да хвърли на катаджията 20 лева, за да му покрие нарушението? За какъв евродоклад говорите като почти няма българин, който да не е ощетявал държавата я с неплащане на ДДС-то си, я с негласувене на избори (заради което влизат турчолаците от ДПС), я с нещо друго? За какво образование и робство говорят повечето коментиращи, като само докато излезеш на улицата и виждаш колко неправилен български се говори в България, родината, за която всички милеят. Една птичка пролет не прави. Бойко Борисов не е супермен и няма как да оправи всичко при положение, че обикновеният продавач на пазара наприеер търси начини как да прецака купувача като му пробута по-гадната стока, при положение, че митничаря си затваря очите и пропуска нелегалните стоки, че съдията се продава на кварталния бияч и му пуска по леки присъди, че екипите, които подменят трамвайните релси на бул. "България" преди година-две, си източват горивото, заплатено с общински пари по същия начин, както машинистите спират влаковете в горите и си източват локомотивите, които са заредени с държавни пари - на всички НАС. За сметка на това г-н Борисов се е доказал и е дал на тази държава НЕЩО, за разлика от изброените до тук - той беше човекът, заловил най-големият балкански престъпник, той беше човекът, който спомогна в България да се влеят няколко МИЛИАРДА ЕВРО от европейските програми. Така че докато продължават общите приказки и се търси кой да "поема" негативната енергия на мързеливия българин, тези, които най-много се оплакват, ще си стоят на дъното...