ПР-ката на Борисов за Лондон: Въпросите бяха добре организиран сценарий

ОFFNews 05 февруари 2016 в 19:39 18800 54

Борисов в Лондон.

ПР-ката на Бойко Борисов - Севделина Арнаудова, заяви във Фейсбук, че провокативните въпроси към премиера от българите в Лондон, които нашумяха в интернет и медиите през последните 2 дни, всъщност са били част от "добре организиран сценарий" от политически врагове на министър-председателя.

Публикуваме мнението ѝ без редакторска намеса:

Колеги, хайде да спрем с преструвките и манипулациите. Разбирам, че ви е угодно да представяте една простотия в посоката, в която вашите собственици ви подбутват, но преди да пишете за „неудобни и остри въпроси” на „ цялата българска общност” в Лондон, е добре поне да проверите кои са тези хора и какво действително се случи в посолството. Първо, моето мнение е, че това беше добре организиран сценарий. Честно да ви призная, досега смятах, че тази компроматна машина е запазена марка за една определена политическа прослойка, в червен нюанс. Оказва се обаче, че методите на ДС, които можем да прочетем и в учебниците на КГБ, се използват и от все по-младите „отричащи” режима политици. За съжаление! И тази война на простотия, жълтини и низост вече минава всякакви граници.

Като свидетел на това цирково изпълнение, бих споделила с вас няколко факта. Задаващите „неудобни въпроси”, предварително написани на лист и старателно прочетени с викове и крясъци, са официални членове на отделни политически партии. Въпрос прочете както активистка на „Атака”, която разбирам, че участва в проруски групи, страници и профили във Facebook, така и вицепрезидентът на БСП Лондон. Ако изгледате все пак цялото видео, сами ще разберете, че 80% от присъстващите в посолството не се припознават с грозните подвиквания на още няколко младежи. Всеки, който е бил в залата, има право на свободна интерпретация на събитията, всички останали – проверете „кой – кой е” и тогава правете изводи.

Признавам – беше добре устроена игра на нерви, която обаче не постигна своите цели. Планът на самодискредитация се провали. Приятна игра. Чакам ви в Израел!

  Най-важното
  Всички новини
  Най-четени Най-нови
  За писането на коментар е необходима регистрация.
  Моля, регистрирайте се от TУК!
  Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

   
  X

  Иво Мирчев: Пеевски усети, че съдебната власт му се изплъзва и свали правителството