"Г-н Борисов, виждате ли в огледалото Пеевски?" (пълен запис от Лондон)

OFFNews Последна промяна на 05 февруари 2016 в 09:22 44676 56

Темата за Делян Пеевски и статията на немското списание "Шпигел" е била засегната на срещата между премиера Бойко Борисов и българи в Лондон, става ясно от публикуван пълен запис на мероприятието.

Българин поставя въпроса за Пеевски по следния начин:

"Г-н Борисов, честитя новия министър на образованието, който беше избран по изключително интересен начин - с негласната подкрепа на стария златен пръст и ДПС.

Искам да ви попитам по повод в статията в "Шпигел" дали имахте шанс да я прочетете? За всичко, което се случва последните години, свързано с Делян Пеевски, за когото ние не говорим.

Искам да ви попитам, когато четете неговите медии, употребявате неговите бизнеси или всъщност общите такива... "Шпигел" означава огледало на немски. Искам да ви попитам започнахте ли да виждате в огледалото образа на Пеевски?"

Въпросът обаче остава без отговор. Премиерът единствено казва "категорично не е вярно" и продължава с обясненията за контрабандата и приходите от митниците.

Други въпроси, поставени от българите в Лондон, бяха и тези за действията на държавата, за да върне тези хора обратно в родината.

"Какво се прави за младите българи - ние сме бъдещето на България, не само на България, но и на Европа и света, тези хора евентуално да се върнат в България и децата им да израснат там. Моето семейство живее повече от 20 години в чужбина. Аз лично съм дошъл тук. Не желая да живея живота си в чужбина, говорейки чужд език, бидейки чужденец, колкото и висококвалифициран да съм и високоплатен, в един момент парите не са толкова важни", обръща се към премиера младеж от аудиторията.

Видео от въпроса за Пеевски:

Пълен запис:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

07.02 2016 в 19:35

Простоват човек, без академично образование, маниери или начин на изразяване, поставен като пионка на корупцията, заучил няколко по-сложни думи като "Усвояване на Еврофондовете" които използва, когато няма подходящ отговор на неудобен въпрос.
С присмех се отнесе към въпроси задавани от дама която си четеше от записки, и какво значение имаше дали въпросите бяха написани или не, целта беше да бъдат зададени. Но ББ се омота и не отговори на нито един от тях а изчака бабките да заглушат момичето което задаваше въпроси от записките си, и да се изсмя че щял да отговори без да чете ит листче...
А като цяло организацията в БГ посолството беше под всякаква критика, един работещ микрофон нямаха в началото за публиката да задава въпросите...
Цирк, зрелище, махленска сбирка...

06.02 2016 в 20:50

Че е имало на срещата в Лондон подставени лица, които чрез провокативни въпроси за номинацията на Бокова и за Тройния шлем са показали "загриженост" за интересите на Кремъл,става очевидно! Но става ясно също така, че от сега нататък на Бойко Борисов ще му става все по-трудно да отговаря убедително на въпроса КОЙ му дава указанията на ушенце за бламиране на правосъдната реформа - Ахмед Ага или агент Гоце и кой шопар вижда в огледалото - Дебелян Беевски или Аве Цезаров ?

06.02 2016 в 18:35

Радвам се, че по всички сайтове е пуснат целия запис от срещата, уж за да се убедим, че Бойко бил простак, че БОйко не бил отговорил. Бойко, другарки и другари, дори дълго ви търпя. Вие на негово място колко точно време щяхте да запазите самообладание пред тая зала, пълна с очевидно изпратени тук да провокират и провалят срещата елементи. Озвучаването беше отвратително, но пък много удобно - да не се чуват "интелигентните" въпроси, дълги по 15 минути, особено на разни екзалтирани госпожици. Някак ми е трудно да повярвам, че българин в Лондон се вълнува най-много единствено от Путиновия проект Южен поток - кога ще се строи, как ще се строи. Неубедително, другари тролчета. Това е чиста проба манипулация. Вече и в чужбина надделява простакът българин, както това вече от много години се случва в България. В Лондон свестните българи по това време сигурно работят и едва ли имат време да участват в платени фарсове. Аз НЕ СЕ ВЪЗМУТИХ от Борисов и продължавам да вярвам на него, а не на вас, платени тролчета. Сори, не се получи това, което искате. Поне при мен.

06.02 2016 в 14:34

Тъжно, туварищи. Тъжно.
И от тая трънка ще изкочи същио чеп като от есемеса.
Къде сте тръгнали с тея слаби крави?

06.02 2016 в 10:55

Щом и видях снимката на тая "госпожица" и ми стана ясна. Руски трол атакист. Има още профили във ФБ - Ива Младенова (Иватта) . Нацвъкала снимки на Путин, червеноармейци. Гадост !

06.02 2016 в 10:09

Ето малко инфо за тази пача, задавала "неудобните" въпроси на Борисов:

http://www.webcafe.bg/webcafe/politika/id_1166953155_I_Borisov_nastapi_ruska_mina

06.02 2016 в 10:07

Бокова няма да я предножат, и всеки месец по 900 милиона допълниетно в бюджета.

06.02 2016 в 02:24

Така ли никой не се сети да попита колко милиарда заем има изтеглен общо от негово "величество", за какво и колко точно са изхарчени?

05.02 2016 в 21:26

Те го питат за Пеевски той говори квот си сака,наистина ни мисли за идиоти и явно е прав! Благодаря OffNews че показвате истината но най вероятно Пеевски ще ви купи и вас не виреят такива.

05.02 2016 в 18:49


Уйдурмата с бебо, ще му изяде главата!!!