Quantcast

Плевнелиев свиква КСНС на 10 ноември

OFFNews Последна промяна на 01 ноември 2015 в 11:01 2596 3

Президентът Росен Плевнелиев

Президентът Росен Плевнелиев свиква Консултативния съвет за национална сигурност на 10 ноември по повод общата геополитическа обстановка.

Това съобщи началникът на кабинета на държавния глава Екатерина Захариева.

"Имаше опит за саботаж на референдума, слава Богу - неуспешен", коментира Захариева по повод хакерската атака срещу сайта на ЦИК в деня на първия тур на изборите.

Запитана дали трябва да има оставки в ЦИК тя каза, че те са въпрос на лично решение. "Факт е обаче, че имаше противоречиви указания", добави Захариева. 

По думите ѝ гласът на хората е най-важен и те искат да бъдат чути. "Това е изводът от референдума", категорична беше Захариева.

Според нея ще е груба политическа грешка, ако Народното събрание не се съобрази с резултата от референдума, но тя е оптимист в това отношение.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

01.11 2015 в 12:45

Освен това, много се коментира огромният брой невалидни бюлетини, което наистина е много смущаващо. От гледна точка на разума обаче, има огромен брой невалидни протоколи, които все пак са приети от ОИК. А това говори много за МАНИПУЛИРАНИ избори.

01.11 2015 в 12:41

Факт е, че това са най-лошо организираните и проведени избори след 1990 година. Проблемите са в Изборния кодекс, писан от непрофесионалист, и непрофесионалните изборни комисии. Професионалисти в изборната технология има, просто те не са партийни калинки. Най-сетне оставете професионалисти да подготвят промените в кодекса, да формулират изисквания към образователния ценз на изборните комисии. Иначе ще си останем на нивото "Бай Ганю прави избори".

01.11 2015 в 12:40

Ще свежда на простолюдието указанията на "началниците" от Вашингтон, Брюксел и с едно на ум и с половин уста под сурдинка и на тези от Москва(а може и Анкара-вече се дезориентирах)!