Петър Стоянов "омерзен" от коментарите за него и Бареков

ОFFNews 01 февруари 2014 в 16:10 13196 46

Петър Стоянов

Снимка БГНЕС

Петър Стоянов

Президентът Петър Стоянов се чувства "омерзен" от критиките и "злобните интернет писания" по повод връзките му с партията на Николай Бареков.

В личната си страница в мрежата Стоянов написа опровержение, в което отрича дъщеря му да Фани е съучредител на "България без цензура", както и да е канил генерал Уесли Кларк да помага на партията.

Аз съм и ще си остана седесар, подчертава бившият държавен глава.

Повод за коментарите и спекулациите стана интервю на Стоянов за bTV, в което каза, че единствено Николай Бареков се осмелява да говори за кризата в демографията и предлага реални решения за справяне със ситуацията.

Ето пълният текст на написаното от Стоянов:

Лично заявление от Петър Стоянов - 1 февруари 2014 г.

Извън България съм, но съм омерзен от злобните интернет писания на врагове и "приятели" през последните дни - всички до едно лъжливи или свръхтендециозни. Върхът е наглата лъжа, че дъщеря ми Фани е съучредител на "България без цензура".

Да, Уесли Кларк е член на съветническия борд на Центъра за глобален диалог-Виена (както вероятно и на дузина други подобни бордове), но никога и по никакъв повод не съм говорил с него да помага на която и да е българска партия - казах го ясно в интервюто си, казвам го и сега. Пак в интервюто повторих два пъти, че аз съм и ще си остана седесар, а старите лидери няма защо да се сърдят на тези, които днес обещават това, което те не успяха или не искаха да свършат за 23 години.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!