Пеевски за думите на Денков: Не мога да повярвам, 9 месеца се грижех за него

Кристина Минчева 04 април 2024 в 11:55 6864 3

Снимка БГНЕС/АНТОН СТАНКОВ

Съпредседателят на ДПС Делян Пеевски "не може да повярва, че човекът, за когото се грижил 9 месеца (Николай Денков- б.р)", го определя като "най-голямото зло". 

"Не мога да разбера как се събудиха днес и казаха: "Той е зло (Делян Пеевски- б.р)". Е, те със злото ли живяха 9 месеца?", така той коментира изказването на премиера в оставка Николай Денков, че "Пеевски е най-голямото зло".

Санкционираният за корупция по глобалния закон "Магнитски" депутат определи Денков като "най-слабият премиер в историята на държавата".

"Това трябва да приключи - постоянно да ми звънят, постоянно да идват и после пред медиите да дават някакви странни изявления. Слушах с интерес какво се обяснява кой къде бил ходил, по кои централи. Не мога да разбера - при Борисов в централата съм ходил, но сме ходили с Христо Иванов заедно. С всички тези хора съм бил навсякъде заедно", допълни Пеевски.

Според него дали ще продължат разговорите с ПП-ДБ след изборите зависи от коалицията. 

По отношение на оставката на главния секретар на МВР Живко Коцев, Пеевски заяви, че не знае нищо, но "се надява да разберем". Той коментира и вчерашната акция на ДАНС в Агенция "Митници".

"Промени в Агенция "Митници" е правил Асен Василев. Тя винаги е била управлявана от Асен Василев през цялото време, всички шефове са назначавани от Асен Василев. Не мога да кажа за какво говорят. Цялата отговорност и на Асен Василев за всичко, което се случи", каза той.

На въпрос дали ДПС ще подкрепи предложението на БСП за великденските надбавки за пенсионерите, Пеевски отговори, че ще гласуват "за"

"Мисля, че го заслужават", заключи той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-685

3

Козин Човков

04.04 2024 в 19:08

Нагло, по-нагло, най-нагло, тиква, прасе.

14469

2

случайно прочетох

04.04 2024 в 12:44

Слушах интервюто с Денков тази сутрин. Фин човек, уравновесен и умерен в изказванията си.Каза за Шиши, че е зло, а можеше да каже, че е "изчадие адово", "безскруполна, алчна свин@", "корумпиран измамник", "фалшиф вишист", "лъжепатриот"....
Тъпотиите на намагнитения не ми се коментират.

345

1

Джендо Джедев

04.04 2024 в 12:09

"Това трябва да приключи - постоянно да ми звънят, постоянно да идват и после пред медиите да дават някакви странни изявления."

А бе, тоя вярно май има някакъв наполеонов комплекс. Ако го слуша човек, ще си рече, че наистина са се изпотрепали да ходят при него за съвет, благ моабет и мазно турско кафе. Само дето истината е малко по-различна.
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки