Първанов се обяви за вот на недоверие срещу кабинета в сферата на сигурността

OFFNews 01 октомври 2016 в 18:16 5238 2

Лидерът на АБВ Георги Първанов се обяви за вот на недоверие срещу правителството в сферата на сигурността.

Въпросът трябва да бъде обсъден на срещата с ръководството на БСП в сряда. 

Срещата е инициирана от лидера на БСП Корнелия Нинова заради намерението на социалистите да внесат вот на недоверие срещу правителството на Бойко Борисов заради външната политика. 

Нинова обяви намерението си за вот на недоверие след издигането на кандидатурата на Кристалина Георгиева за генерален секретар на ООН вместо тази на досегашната ни кандидатура Ирина Бокова. 

Те ще поставят вероятно външната политика - тема, която ние коментираме преди всички. Ние ще поставим въпроса за вот на недоверие в сферата на сигурността, в широкия смисъл на думата „сигурност" - от военната до вътрешната, през границите на страната, обясни Първанов. 

Той обаче очаква на срещата да бъде обсъдена и причината за провала на преговорите между АБВ и БСП за общ кандидат за президент. 

Малко след като се обединиха около кандидатурата на ген. Румен Радев, от БСП неочаквано обявиха, че спират преговорите с АБВ. 

Да ни гледат в очите и да ни обясняват това, което чухме в медиите, бяха откровени лъжи, подчерта Първанов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12530

2

синя сова

01.10 2016 в 20:34

А бе до кога ченгетата от ДС ще ни дават тон в живота,ще правят партии и ще влизат в Народното събрание и в управлението на държавата?Ето и този "руски патриот"-хем е в управлението(задкулисно разбира се)да държи изкъсо ,на каишка бойко борисов,хем иска да танцува с корнелия...Ами ако вотът мине?Пак служебно правителство и пак избори,ама заедно с президентските ли?

29217

1

Лопе де Вега

01.10 2016 в 18:38

Трай бе, Гоце! Стига вече се напъва. Нема да станеш отново вожд и учител.

Поздрав!
 
X

Да помогнем на украинските деца!