Опозицията в БСП загуби: Конгресът няма да променя устава за избор на лидер

OFFNews 11 ноември 2018 в 13:35 3771 1

Вътрешната опозиция в БСП загуби, Националният съвет на БСП реши на предстоящия партиен конгрес да не се обсъждат промени в устава за избор на лидер.

Националният съвет на БСП прие предложението на Изпълнителното бюро на партията за провеждане на конгрес на 26 януари 2019 г., в зала 3 на НДК, съобщи пресцентърът на партията.

Одобреният дневен ред е: България и Европа днес. Визия за утрешния ден. Задачите на БСП - политически доклад на председателя на НС на БСП, Обсъждане и проемане на проекта "Визия за България", Отчет за дейността на членовете на Европейския парламент, избрани с листата на Коалиция за България, през мандат 2014 - 2019 г. и Приемане на предизборна платформа за участието на БСП в изборите за Европейски парламент през 2019 г. 

На пленума днес създаването на медиен пул и стратегия за развитието на в. Дума ще е последна точка в дневния ред. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

1

kokoten

11.11 2018 в 15:30

....както никой друг Нинова ще дотърка Партията и ще бетонира Мутрата....нещастници...търсят се нови Спасители....сега му е времето.....на нож,Славчо,....и другите...изкормете самодоволната Мутра и го изкоренете от пейзажа....всяко друго управление ще е по-добро от мутренското....