OFFNews ви пита: За кого ще гласувате? (анкета)

OFFNews 10 юни 2021 в 17:19 11912 1

Дойде време за новата анкета на OFFNews.

Въпросът ни е същият, който ви зададохме и за вота на 4-и април, само датата е сменена - 11 юли. Политическата криза у нас обаче отреди на 45-ото Народно събрание да работи в продължение на едва 9 пленарни заседания. И много скоро дойде лятната "поправителна сесия", след която надеждите са най-накрая да се стигне до сформиране на трайно правителство на България в рамките на 46-ия парламент.

Дали ще се случи, предстои да видим!

Със сигурност през последните седмици и месеци се натрупаха огромно количество скандали, кой от кой по-пикантни, а за капак дойде и шамарът от САЩ по закона "Магнитски", който вероятно също ще се отрази върху резултатите от вота.

В традиционната ни анкета за изборите сме включили всичките 23 партии и коалиции, регистрирани от ЦИК според реда им в бюлетината. В допитването ни има и две допълнителни опции - "Няма да гласувам" и "Все още не съм решил/решила".

В помощ на избора Ви, OFFNews подреди всички партийни листи, регистрирани от общинските избирателни комисии за парламентарните избори в цяла България. Кои са кандидат-депутатите във вашия избирателен район можете да видите ТУК.

Анкета

резултати
Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови