NOрешарски: Цветан Василев лично представил партията на Бареков

ОFFNews Последна промяна на 16 октомври 2013 в 10:35 7564 121

Николай БАреков и Цветан Василев заедно са представили политичерския проиект на водещия пред отбрани хора в Габрово.
Николай БАреков и Цветан Василев заедно са представили политичерския проиект на водещия пред отбрани хора в Габрово.

Банкерът Цветан Василев е представил лично политическия проект на Николай Бареков на избран кръг местни бизнесмени и граждани в родния си град Габрово, пише антиправителствената информационна служба NOрешарски.

Затворената среща с участие на банкера, който иначе отрича връзка с политиката и медиите на групата на Пеевски, се е провела часове преди представлението „България без цензура“ в града на 9 октомври, сряда, от 15ч. В зала „Дружба“ на хотел „Балкан“ са присъствали между 20 и 30 души. Повечето бизнесмени са били лични познати на Цветан Василев или клиенти на банката, допълва сайтът.

 Оттам уточняват, че получили информацията за срещата от симпатизант на протестите, присъствал лично. Основната цел на срещата е била да се представи новият политически лидер и платформата му.

„Говореше основно Бареков, но Цветан Василев стоеше до него, като допълваше и поправяше водещия, особено когато той издишаше откъм аргументи“, разказал присъствал на събитието. Основната риторика е била познатата от телевизионните изказвания на Бареков. Краткото изказване на Цветан Василев е било насочено най-вече срещу президента Росен Плевнелиев и Иво Прокопиев, съсобственик на „Икономедиа“.

Габрово е родно място на банкера Василев и е спряган като град, в който новата партия ще бъде регистрирана. Между активните организатори на новата организация в града са бившият областен управител от ГЕРБ Мариян Костадинов и бившият заместник-областен Пламен Недков. Те заедно с други няколко имена на вътрешни опозиционери от ГЕРБ се смятат за ядрото на местната организация на политическия проект на Бареков, пише още NOрешарски. 

След публикуването на новината Николай Бареков отрече пред агенция "Pik", че Цветан Василев е представил партията мu в Габрово. "По време на срещата ми в Габрово присъстваха множество неправителствени организации като Съюза на индустриалците в България, "Будно Габрово" с председател Красимир Пешев, лекари, основатели на ГЕРБ и представители на бизнеса. Всички те искаха да чуят посланията ми към бизнеса. На тази среща никога и под никаква форма не е присъствал Цветан Василев и около 100 човека, които бяха в залата могат да го потвърдят", заявява Бареков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22.10 2013 в 09:57

Ами президента вече не мълчи, малоумнико - показа истинските документи, за разлика от Барековите фалшификати - гледай телевизия, чети в сайтовете, спри да доказваш колко малко ти е пипето.

17.10 2013 в 14:25

Всъщност имам но са +18... барека е засмукал мощно на Мустачко който в това време пуши пура и слуша Хисарският поп.

17.10 2013 в 10:33

лоли.. ама идвай бе - водата е чудесна, скачай направо

17.10 2013 в 10:32

а, аз разбрах, че пред плевню. да, извинявай.. прав си за това. янчето милата е тотално куха лейка.

16.10 2013 в 22:20

аман от лъжливи новини-и какво от това!!!

16.10 2013 в 19:27

Чак ме е яд, цял ден работя, а вие сте тука и двамата, купонясвате без...

16.10 2013 в 19:24

Не, няма, поне не и актуални!

16.10 2013 в 16:25

и да добавя, че тази партенка ме убеди да не вярвам на никакви новини вече

16.10 2013 в 16:04

Как вече се падна толкова ниско.....ужас, много зле

16.10 2013 в 15:50

Ивента за Добро и мир и волната пипируда отново окъпаха медийното пространство с редки фекалии.
Браво-то са го получили в аванс.
На останалите по едно топче тоалетна хартия, сива, от рециклираната, за да са в крак с времето!