Нинова в Москва: Ние сме против участие в румънската инициатива в Черно море

OFFNews 27 юни 2016 в 17:19 3610 5

„Ние сме против участие на България в морската инициатива на Румъния в Черно море и включването на България в регионални военни формати, както и сме за отмяна на санкциите срещу Русия“.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на срещите проведени в рамките на 15-ия конгрес на партия „Единна Русия“ в Москва.
 
В руската столица Нинова се срещна с председателя на Държавната Дума Сергей Наришкин.

Двамата обсъдиха санкциите наложени на Русия и позицията на БСП за тяхното премахване, както и за отмяна на списъка за забрана за пътуване в ЕС на лица от Руската федерация.

„Тези санкции нанесоха вреди на българската икономика, селско стопанство и туризъм. Ние настояваме за тяхната отмяна. Ние сме за развитието на добросъседските отношения и против конфронтация и политики, които водят да военно противопоставяне в нашия регион и ни вкарват отново в надпревара във въоръжаването“, каза Корнелия Нинова. 
 
Лидерът на БСП се срещна и с председателя на Висшия съвет на Единна Русия Борис Гризлов.

Двамата обсъдиха  възможностите за задълбочаване на междупартийните отношения, активизиране на контактите между ръководствата им, както и развитието на политическите отношения и икономическите връзки между двете страни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29216

5

Лопе де Вега

28.06 2016 в 11:01

Другарке нинова, това, че вие сте против нещо, сигурно значи, че е добро за България. Досега за каквото се захванахте или разруши държавата или даде на шепа тарикати откъде да крадат на полза (sic!) своя и партийна.

Като ви гледам с Гризлов двамката - лика-прилика! Само дето той никога няма да стане партиен вожд. Ама това твойта партия е една ...!

Както казва Принцесата - маман пльор!

Поздрав!

12884

3

Nimart

27.06 2016 в 21:29

Хочу я рублочки...

20374

1

Стринка Минка

27.06 2016 в 17:58

„Ние сме против участие на България в морската инициатива на Румъния в Черно море и включването на България в регионални военни формати, както и сме за отмяна на санкциите срещу Русия“

Понеже това е позиция на тиквата повтаряна десетки пъти, да го бяхте приели в БеСеПе ма Нинова.
И ти са пенсионирай спокойно.