Ние бяхме демократични и европейски, а ни отговориха с хибриден удар, заяви Борисов

Антония Чорева 22 януари 2017 в 10:11 10665 11

Ние бяхме демократични и европейски, а ни отговориха с хибриден удар, заяви Борисов

ГЕРБ събра представителите на структурите си от цялата страна още по тъмно тази сутрин, часове преди новият президент официално да встъпи в длъжност. Председателят на предизборния щаб Цветан Цветанов представи анализ и отчете провал за ГЕРБ на президентските избори, а основната причина за него са Фейсбук и фалшивите новини, пускани срещу тях в социалната мрежа. Затова на предстоящите избори основната задача, за да спечели изборите, ще е Фейсбук и противодействие на всички фалшиви новини с всички възможни средства.

Допитване сред симпатизантите на ГЕРБ пък показало, че основна задача на парламентарните избори трябва да е секторът здравеопазване. А магистралите, те вече били даденост и партията на Бойко Борисов смята да ограничи говоренето за тях. След анализа на Цветанов, думата взе лидерът на ГЕРБ и премиер в оставка Бойко Борисов. Той започна с благодарност към Цветанов за тежката кампания и на "Цецката" (Цецка Цачева) затова, че се е справила прекрасно" на фона на всичко, което се е правило срещу нея. Бяхме неподготвени срещу коварството на БСП, каза Борисов и допълни:

Белене. Те са убивали, взривявали... Няма да ги пуснем да излязат. Ние бяхме демократични и европейски, а ни отговориха с хибриден удар. След БСП идва фалит. А сега, по думите на премиера, БСП тичали пред вятъра, заприказвали, че ще спрат еврофондовете.

"Крадецът вика дръжте крадеца. Като дойдат на власт, ги спират, така е", коментира Борисов. Той бе категоричен, че като дойдат на власт, ще ги спрат еврофондовете. "Няма разлика между комунисти и фашисти", категоричен е премиерът. Само преди 2 години, като обявяваха шефа на ДАНС по времето на Орешарски, съм гледал очичките на Корнелия Нинова. Казват сега - да дойде новото, да махнем старото. Ние сме били старото, та ние сме пеленачета, сравнение с тях. Онзи ден ги гледах на церемонията на Румен Радев ронят сълзи. Артисти. И аз трябва да се науча да роня сълзи", бяха цветущите думи на Борисов.

Точно в 9.45 часа Борисов попита колко е часът и каза- идва часът на церемонията, да не сме причината за забавянето и рязко спря речта си. Ние никога не нападаме първи, завърши той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7506

10

Бибето иска да скрие подозрението, че изборът на неизбираемата Цецка беше договорен с когото трябва така, че да загуби президентските и на бял кон да дойде това недоразумение на природата Радев.
Реверанс към Матушката задето Плевневнелиев се оказа толкова проевропеец.

12003

8

kamen todoroff

22.01 2017 в 11:43

Червените тролове от рано са залели статия с помия. Пак са потекли рублички от където трябва и сега е моментът да изкарат някоя стотинка ... Сега бързо искам достатъчно коментари за да изместите моя по-надолу, за да не се вижда !!!!

17156

7

aviatora

22.01 2017 в 11:26

Герб е Партия създадена от бандитски групировки начело с кадри на милицията и ДС. Няма кой да заблуждавате, защото никой не ви вярва!!!

18551

6

Нострадамус

22.01 2017 в 11:00

Прав е Борисов! Толкова много са направили ГЕРБ за нас, но ние сме неблагодарни и не сме дорасли за такава възвишена и хуманна партия! И за да съм по-убедителен ще Ви покажа колко е висока и хуманна социалната политиката на ГЕРБ към НАРОДА в България:
Минимална пенсия в € (евро) : Австрия-880, Испания-640 , Гърция-400 , Турция-310 ,Полша-230 , Румъния-220 , Сърбия-220 , Македония-206 , Албания-150 ,Косово-130 , Хондурас-170 , Перу-140 , Колумбия-120 , Салвадор-120 , Гватемала-110 ,Еквадор-110, Боливия-110, БЪЛГАРИЯ-82 ЕВРО