Quantcast

НДСВ и коалиция КОД ще се явяват заедно на евроизборите

OFFNews Последна промяна на 09 март 2014 в 14:41 4520 9

Снимка НДСВ

Илиана Раева и Антония Първанова

НДСВ, коалиция КОД и още 8 политически и граждански формации подписаха споразумение и обявиха, че ще се явят заедно на изборите за Европейски парламент.

С подписаното днес споразумение правим ясна заявка за влизане в управлението на България. Възнамеряваме да издигнем общи кандидати както за евроизборите, така и за следващите избори - президентски, парламентарни, местни, заяви председателят на НДСВ Антония Първанова. 

Управляващите през годините идват и заявяват своето намерение да управляват, без някой да ги е питал дали могат или да е искал доказателства за това, че наистина могат. В нашето обединение са включени хора, които са постигнали много и са доказали, че могат, допълниха от обединението.

Време е в България да започне да се прави един нов вид политика, която да включва активен диалог, а не политика, която работи за себе си и за корпоративни интереси. Крайно време е да спрем да бъдем лошото дете на Европа, коментира Първанова.

Освен НДСВ и коалиция КОД на Илиана Раева, в обединението се включиха още 8 политически и граждански формации, сред които Федерация на пенсионерите и възрастните хора, Фондация стъпка за невидимите деца на България, Българска асоциация за деца в неравностойно положение, Национален форум „Обединение“ и други.

С включването на разнообразни формации към нашето обединение заявяваме, че вярваме на гражданите и че искаме да се чуе техния глас за разрешаването на проблемите в България, посочи Антония Първанова.

Тя представи платформата на обединението НЕОС - „Национално единство за обществена справедливост“.

Нашите общи действия, включени в споразумението, са свързани със идеята за свобода, справедливост, солидарност, отговорност. Искаме да наложим модел на управление, който да бъде в интерес на гражданите, да се преодолеят корупцията и вредните търговски практики, да приближим жизнения стандарт на българите към европейския, допълни Първанова.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.03 2014 в 11:12

Тук май само "чукчи" се изявяват - все писатели ...
Ама, е добре и някой ред да се прочете - преди да се пище...?
http://fakti.bg/bulgaria/89471-antonia-parvanova-e-politik-na-godinata

10.03 2014 в 03:34

Само Кунева (или Безуханова) липсват, за да станат три броя вещици. НЕЕЛЕКТАБЕЛНИ.

09.03 2014 в 22:29

Сираков, изпълнявай си съпружеските задължения. Ако не става дори в коалициа с Гришата, викайте Пажин, Йофу и другите вносни футболяги. Червени отрепки !

09.03 2014 в 17:34

Те това е, дългите безсънни нощи раждат чудовища, както казваше един мой стар приятел "Момчета който не си кара колата и не си оправя жената, ще бере ядове"

Това Сираков и Черепа направо са за бой!!!

09.03 2014 в 15:52

Dali znaqt kolko sa smeshni, jalki i alchni..?!

09.03 2014 в 15:46

Дърти кощрамби!

09.03 2014 в 15:28

Раева е много отблъскваща и неприятна жена. Лика-прилика с царската кокошка са си.

09.03 2014 в 15:06

"Гладни кокошки - просо сънуват." Макар, че за "Тони Фармата", както е известна Първанова, "гладна" е много пресилено да се каже. Тя навъртя първото милионче още преди доста години с фармацевтични далавери от международен мащаб. Сред гладните не е и усойницата на Наско Сираков.

09.03 2014 в 14:49

... пази ни боже ...
... тогаз не, Домашно а международно Насилие ще настане... ще има да мааме по "червени токчета" ... докато ни се хареса - отсекъде... направо междуконтинентално Ансамблово съчетание без (мъжки) Уреди... аааа-хахахахахахахаха... бе, субсидийката да "капне", нали така... пък Наско ще Почерпи... (друг път)...хахахахахахаха