МОСВ с нов заместник-министър от днес

OFFNews - Бургас Последна промяна на 02 декември 2015 в 16:03 2692 1

Снимка globusnews.net

Атанаска Николова, досегашният заместник-кмет на Бургас с ресори „екология“ и „европейски проекти“, от днес е назначена за заместник-министър в МОСВ. Тя заема поста на Павел Гуджеров, който бе избран за кмет на община Раковски.

Николова е инженер-еколог и инженер по биотехнология от Техническия университет в София. Притежава над 20-годишен опит в сферата на опазване на околната среда и устойчивото развитие. Била е и заместник-министър на околната среда и водите в служебното правителство на проф. Георги Близнашки.

В настоящото министерство поема ресора, свързан с политиката във водния сектор.

Атанаска Николова е назначена от днес, със заповед на премиера Бойко Борисов.

Нейният пост в община Бургас ще бъде зает от Руска Бояджиева, която досега управляваше дирекция "Евроинтеграция" в местната администрация.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.12 2015 в 00:00

Стар некадърен парцал. Точната персона за точното място на точното министерство. Министърката бечеше техническа секретарка на Румяна Желева, носеше и кафетата, взимаче и дрехите от химическо чистене и ѝ бършеше бюрото - и така стана "специалист по проекти". Тази некадърница с кривите чорапи пък се грижеше за паричните интереси на малоумната министърка - и така стана зам кметица! какъв и е опита в т.нар. "Устойчиво развитие"??? Никога не е учила екология! Поредната "калинка" тъпанарка, алчна селянка! Точно в ресор "Води" ще потънат и двете. Интерсно дали новата зам.кметица не е пак "наследство" от Атанаска кривокраката или просто николов е търсел как да се отърве от Алчната Атанаска без трусове!