Министър Минеков: Духът на Аристотел срещна духа на Винету

OFFNews 03 октомври 2021 в 14:13 3187 2

НДК е на огромен минус. Нещата вървят към 90 млн. лева, не знам как да започнем спасяването му. Един от начините е да се освободят двата етажа от НДК, заемани от ГЕРБ. Аз показах вече документ, който е подписан от г-н Бойко Борисов - сам си е дал офиси, вземайки тези два етажа от НДК".

Това заяви пред БНР служебният министър на културата проф. Велислав Минеков. По думите му партия ГЕРБ са единствените, които не плащат нищо. 

Проф. Минеков коментира политическата обстановка преди предстоящите на 14 ноември избори, като заяви, че Кирил Петков и Асен Василев са "обречени на успех". "Правителство ще има, всички ще направят компромис. Аз просто ще ги поздравявам отстрани, нямам повече сили", каза той.

"Духът на Аристотел срещна духа на Винету", коментира проф. Минеков номинацията на ректора на СУ - проф. Анастас Герджиков, за президент, подкрепена от ГЕРБ-СДС. 

По думите на служебния министър на културата средствата в ресора му са достатъчни за компенсации в Covid кризата: "В сектор култура близо 65% от работещите са ваксинирани".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

2

kokoten

03.10 2021 в 14:26

...колко точно...само че,Аристотел ще го закъса.....
 
X

Да помогнем на украинските деца!