Марешки се намесил "светкавично" в свадата на патриотите, но с 10 минути закъснение

OFFNews 26 юли 2018 в 13:11 4727 1

Марешки се намесил

Лидерът на "Воля" Веселин Марешки се намесил в скандала между патриотите в парламента, за да предотврати по-нататъшно разрастване на скандала.

За това съобщават от партията в нарочно прессъобщение до медиите, озаглавено: "Воля спаси Волен от физическа саморазправа с коалиционните му партньори". 

Това, за което от "Воля" държат да уведомят широката общественост, е самоотвержената реакция на Марешки. От прессъобщението става ясно също, че с действията на лидера на партията, "Воля" показала, че е "различната партия" и че би спасила всекиго дори да го "бият на улицата".

"Бързата" реакция на Марешки обаче се случила 10 минути, след като инцидентът вече е приключил.

Съобщението гласи:

Веселин Марешки светкавично се намеси в скандал между Обединените патриоти, при който е пострадал лидерът на „Атака“ Волен Сидеров. Научавайки за бой в парламентарната стая на т.нар. патриоти, зам.-председателят на Народното събрание Марешки веднага предотврати по-нататъшния скандал в малката коалиция и защити Сидеров. „Подобно поведение е крайно неприемливо и недопустимо в институция като Народното събрание. Ние от ВОЛЯ винаги бихме се притекли на помощ дори да бият някого на улицата. Още повече във висшата институция, каквато е парламентът.

ПГ на ВОЛЯ се разграничава от всякакви хулигански прояви в НС. Случилото се е поредното доказателство, че ВОЛЯ е различната партия в парламента и с присъствието си показа нов стил и морал в политиката. Скандалните отношения в ОП само потвърждават позицията на ВОЛЯ, че предизборните коалиции, събрани без принципи и общи идеи, трябва да бъдат забранени.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12044

1

Backko

26.07 2018 в 14:17

Еййй народе... Събуди се и погледни какви идиоти избираш да те управляват. И в парламента както в образованието, нивото с всяка изминала година пада със застрашителна за българската нация скорост.