Лидерката на ЖГЕРБ: Социопатно е да гледаш дали в чинийката на другия няма повече, за да му го откраднеш

OFFNews 25 март 2019 в 14:18 3437 3

Социопатно е да навредиш на всички останали, за да можеш да задоволиш себе си.

Перфидното, подготвено и високо организирано зловредие демонстрира социопатен ум, чиито характеристики са да доминира, да контролира и манипулира. Като по учебник е спретнато мероприятието. Така председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова коментира в Добрич нечистите атаки срещу фигури от партията във връзка с имотни сделки.

Тя участва в регионален форум, организиран от ЖГЕРБ в Добрич и Силистра. 

„Ние много добре знаем, че няма нищо грешно в това да си купиш жилище, да капарираш, да придобиеш апартамент. Но, това беше описано като голям грях. Кой не е направил стъпка, за да подобри живота си? И, това ли е целта – да не подобряваме живота си, да се примиряваме със сегашното, а да говорим за развитие. Това е долнопробно, невярно и фалшиво. Всеки, който си позволи да изопачи информация с цел да навреди някому получава своето възмездие. Ние не можем да раздаваме възмездие, но можем да знаем много добре кое е правилно и кое не е. Познавайки хората, с които работим вече 12 години, най-добре можем да оценим кое е редно и кое не, кое си струва да чуваме и на кое да не обръщаме внимание. Този мач с манипулипулиране и изопачаване на истински данни, представени като грях вече го играем за седми път и имаме своеобразен имунитет, даже”, заяви лидерът на женската организация на партията.

По думите на Ирена Соколова, така действат ощетените психически хора, нарцисистите и социопатите. „Но, когато това е продукция на една структура, на колективно тяло, толкова по-зле, защото се демонстрира откровено организирано мероприятие. Говори за тежките фрагментационни и изключително дезинтеграционни процеси вътре в него”, категорична бе Соколова, която е магистър по социална психология. 

„Жалко, че губим време от развитието си и създаваме среда, в която да виреят зловредни и болестотворни организми. Вместо да изграждаме здравословна среда на взаимоотношения, говорейки за цивилизационен процес, ние се връщаме на нивото на примитивизма. Там, където се говори по теми от сорта дали случайно на другия в чинийката няма малко повече, за да му го откраднем. Нелепо, пошло и изключително долнопробно е”, заяви тя.

Това, което знаят структурите на ГЕРБ, започнали от един и събирали човек до човека, е, че само работата в единство и непрекъснатият контакт помежду ни, дава стъпка напред. И, само работата в името на съзидателното, изгражда, подчерта председателят на Жени ГЕРБ.

С пожелание за добър житейски път и за стойностна политическа кариера Ирена Соколова връчи членските карти на младежи от Каварна, новоприети в семейството на ПП ГЕРБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20696

3

Новак

27.03 2019 в 04:02

Не знам какво ще стане след този скандал, но със сигурност хубавото е, че поне явно изгряха баш тъпунгерите в ГЕРБ. Не че тази специално патица не се беше прочула със слънцето от банани и други глупости, но с тези сложни фрази явно иска да компенсира липсата на смисъл с набор от термини безцелно мотаещи се в чутората.

14469

2

случайно прочетох

25.03 2019 в 15:28

Герберунгели, сър!

7568

1

Tabadatko

25.03 2019 в 14:31

Ако има психически растройства при някой тука, то това е при тея, които викат на корупцията не-корупция. :) Наскоро Бъчварова каза, че нямало такава. Всичко било усещане. Значи или всички сме побъркани и сетивата ни не са в ред, или ГЕРБ са корумпирани боклуци. Кое ли е от двете.