Лена Бориславова: Нужно е да умееш да губиш с достойнство

OFFNews 28 юли 2022 в 20:17 10146 8

Лена Бориславова

Снимка FB - Лена Бориславова

Лена Бориславова

Правилата за избор на шеф на Комисията за енергийно и водно регулиране не са мои персонални правила, а колективно решение на управляващата коалиция. Това написа във фейсбук профила си Лена Бориславова, началник на политическия кабинет на премиера в оставка Кирил Петков.

„С тях и с кандидатурата на Станислав Тодоров се съгласиха всички партии в коалицията, включително бяха подкрепени в зала от г-жа Ива Митева и г-н Тошко Йорданов. Няма обективни и професионални аргументи зад поименната нападка срещу мен, като се има предвид, че всички гласуваха единодушно“, написа още Бориславова.

„Най-добрата атестация за политическа зрялост е да умееш да губиш с достойнство“, посочва още тя в поста си.

Думите на Бориславова са в отговор на обвиненията на председателя на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов, според когото тя носи отговорност за създалата се ситуация. Йорданов нарече Бориславова „слаб юрист“ и подчерта, че заради нея предходният председател на регулаторния орган Иван Иванов се завръща на поста.

Към своя пост Лена Бориславова публикува и няколко снимки от дипломирането си, както и снимка, на която носи тениска с надпис „Harvard“.

Днес Тошко Йорданов носеше в пленарната зала тениска, за което получи забележка за неподходящо за институцията облекло от председателстващия заседанието. На тениската на Йорданов имаше надпис "Harvard law".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4038

3

Moirae

28.07 2022 в 21:44

Наоред и нагоре. Хапката винаги ще е горчива за неграмотните и еднокнижниците. Особено в днешния свят. Превръщат се в мръсници, защото мразят собствената си нескопосана, безинтересна и неуспяла същност.

905

1

Kahles

28.07 2022 в 21:20

Ленче, държиш ли здраво парапета, Ленче...?
 
X

Подкастът на OFFNews