Quantcast

КТБ обмисля да съди „Протестна мрежа“ за уронване на престижа й

OFFNews Последна промяна на 26 февруари 2014 в 15:23 6969 34

Цветан Василев

Представителите на „Протестна мрежа“, внесли вчера сигнал до главния прокурор за организирана престъпна група Делян Пеевски – Николай Бареков – Цветан Василев, „заблуждават обществеността с невярна и тенденциозна информация“. Това се казва в прессъобщение на Корпоративна търговска банка, чийто мажоритарен собственик е Василев.

„Подобна на описаната от „Протестна мрежа“ свързаност съществува единствено в представите на хората, съчинили и внесли сигнала“, пише още в прессъобщението.

Според КТБ, твърденията в сигнала на „Протестна мрежа“ са „неадекватни“, защото проверката за законосъобразност на дейността на банките в страната е отговорност на регулаторния орган БНБ и на одитиращи дружества. „Да се вмени подобна отговорност на Прокуратурата би значело да се криминализира кредитната и банкова дейност като цяло“, се казва в съобщението.

„Капиталовата структура на Корпоративна търговска банка АД е ясна и прозрачна. Делян Пеевски и Николай Бареков нямат участие в нея, нито са акционери. Разглеждат се варианти Корпоративна търговска банка АД и Цветан Василев да заведат иск срещу авторите и вносителите на сигнала за уронване на престижа и авторитета на банката“.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.02 2014 в 20:13

" Няма абсолютно никаква логика държавните пари да се държат в частна банка, която да ги налива на загуба в пропаганда, вместо да се сложат в банката за развитие, като с тях се кредитират малки и средни предприятия и иновативен бизнес, създаващи работни места и растеж.

Достатъчен е един решителен държавнически ход на бъдещия премиер - изтегляне на депозита от 600 млн. на БЕХ от КТБ и пирамидата на "Цветан Пеевски" ще рухне буквално за дни."

https://bivol.bg/peevski-netinfo.html

26.02 2014 в 18:18

този ни взема за канарчета.има си хас да са явни акционери и да теглят всеки ден "кеш" или да внасят "кеш" от съмнителни сделки.но,така е като сме наивен,продажен, овчедушен ,безропотен народ и даваме основание да си мислят ,че ядем доматите с колците.а,дудуки ни убеждаваше,че и този плаче от сутрин до вечер..личи му по "честните"очички...

26.02 2014 в 18:02

Ами добре. Така се прави супа от костенурка. Подбутва се изотзад, за да подаде глава и после...

26.02 2014 в 17:19

Чудя се само кое е повеке радостно? Да видиш в зандана първо Радха винода-дас! и БашМиЕмазно Цонева ели пипоняка Цвинокио Шумкарски?
Иначе, да, да живей ривалюцията! Смърт на всички олигарси! Да живеят равнодушните орки начело с глишев, да живей рианиматорската мрежа!

26.02 2014 в 17:19

Че те откога имат престиж за уронване?

26.02 2014 в 17:16

Баси и тъпите тролки,що не пишат нещо и за Иво Прокопиев?Цял ден нищо не споменават за него.Ами за Сорос, Едгар Хувър и Рейгън ,кога ще пишат?Айде тролки,размърдайте пърдялниците,плаща ви се!

26.02 2014 в 17:12

Някои тролове са заети и да цъкат +– на коментарите, съжалявам ви, толкова работа ви отваря сингапуреца ;) няма ли да свършва работния ден та да си починете/

26.02 2014 в 17:11

„заблуждават обществеността с невярна и тенденциозна информация“

Да бе невярна, да бе тенденциозна, да бе Мила, сийка, Д1, Дракула72 и т.н и т.н. тролове на БареКТБеевски!! Тук вече буква да хърлиш, на трол ше падне! Малеее, много работни места са създадени, край на безработицата! Смешна държава!!

26.02 2014 в 17:03

И аз протестирам че Цветанов е на свобода, а срещу Борисов няма повдигнати обвинения, още по-малко срещу Плевнелиев. Докога ще ни управляват комунисти? Докога американския доносник Иво прокопиев и Сорос ще редят външнополитическата картина в страната.

26.02 2014 в 16:59

"Троловете обичат и Цв.Василев".Авторите в сайта "Бивол"го казаха преди няколко дни,но никой не предполагаше,че виждат в бъдещето.Ей това се нарича тролска вакханалия.Всяка селска тояга бълва глупости и чака рубли.