Quantcast

КТБ отговори на "Протестна мрежа"

OFFNews Последна промяна на 25 февруари 2014 в 21:12 10365 89

Централата на КТБ на столичната ул. "Граф Игнатиев".

По повод сигнала на "Протесна мрежа" до прокуратурата Корпоративна търговска банка АД също излезе с позиция, която бе публикувана в сайта на вестник "Стандарт".

Ето и целия текст на писмото на КТБ:

Корпоративна търговска банка АД и председателят на Надзорния й съвет Цветан Василев категорично отхвърлят опитите на представителите на „Протестна мрежа" да заблуждават обществеността с невярна и тенденциозна информация. Подобна на описаната от „Протестна мрежа" свързаност съществува единствено в представите на хората, съчинили и внесли сигнала. Вероятно действията им са провокирани от разследванията, които се водят срещу личности, от които те са финансово и икономически зависими. Сигналът на „Протестна мрежа" до Прокуратурата, както и твърденията в него, освен неоснователни, са и неадекватни. Проверката за законосъобразност на дейността на банките в България е отговорност на регулаторния орган БНБ и на одитиращи дружества. Да се вмени подобна отговорност на Прокуратурата би значело да се криминализира кредитната и банкова дейност като цяло. Капиталовата структура на Корпоративна търговска банка АД е ясна и прозрачна. Делян Пеевски и Николай Бареков нямат участие в нея, нито са акционери. Разглеждат се варианти Корпоративна търговска банка АД и Цветан Василев да заведат иск срещу авторите и вносителите на сигнала за уронване на престижа и авторитета на банката.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.02 2014 в 16:34

game, set, match!

26.02 2014 в 16:28

Абе ти си срам за човечеството!!!Под нивото ми е да комуникирам с жалки отрепки като теб,Съжалявам,че те се омерзих чрез комуникацията си с теб. Б*клук!!!!!!!!

26.02 2014 в 16:17

Димитричке, ти май не ме разбра...
щом доброволно сте се смъкнали от ниво хомо сапиенс на ниво тролче за жълти стотинки ... ми вината си е ваша
айде сега да те черпя
да ти еба майката у гроба кървав..

(beat that)

26.02 2014 в 16:05

Лорде,ти май не си излизал оттам,където ме пращаш,нищо лично,ама си голям п*дал,от време на време попадам на твоите словоблудства и вече не мога да се стърпя,трябва да споделя отвращението си от теб,никаква гражданска позиция,нулево присъствие на здрава мисъл,вероятно имаш ментални проблеми,но за жалост виртуалното пространство е мястото където се чувстваш реализиран...Та да си дойдем на думата-ДГД ,дама съм все пак,макар че провокираш доста нехаресвана от мен черта в характера ми.

26.02 2014 в 15:53

Сори Димитричке ама мнението ти за мене можеш да си го завреш на едно терминално място. А като не ти харесва Ситският (начи аман от илитерати еей не се научиха) меч - напусни форума и си ебавай путката майна. Без извинения :)

26.02 2014 в 15:41

Сит ли си,преял ли си не те знам какъв си,но народа е казал-внимавай какво си пожелаваш,че ще ти се случи,не знам кой какъв е и откъде взима пари,но коментара ти е повече от противен,а човек е това,което говори,така че се чувствам длъжна да ти кажа,че ти си един долен противен червей и форума без теб щеше да е много по приятен!Сори,но това е истината...

26.02 2014 в 15:28

ти пък явно не знаеш стария и зъл сит - това е стандартния treatment който получават троловете от мен. а и да не ми пожелаеш нищо лошо ти вече си си продал гъза а значи си почнал да правиш и вноските за лекарствата - сори, сам си се преебал

26.02 2014 в 15:18

До Сит Лорд. Явно нямаш деца и не знаеш колко ужасни са думите ти. Внимавай, клетвите се връщат. Аз не ти пожелавам нищо лошо. За да не ми се върне

26.02 2014 в 15:11

алексчо пожелавам ти с тия пари дето ги взимаш от мустачко да плащаш на децата си лечението от рак


само това ще ти кажа.

26.02 2014 в 14:52

Всеки има право да се защото, особено ако е наклеветен. Или не смяташ така, гражданино?