Quantcast

Костов: „Южен поток“ е минало, трябва да добиваме шистов газ

OFFNews Последна промяна на 20 декември 2014 в 19:27 12687 39

Иван Костов

За мен проектът „Южен поток“ е затворена страница вече. България трябва да започне да добива щистов газ. Ще ни изпреварят и ще започнат да ни го продават този газ.

Това заяви пред Дарик Иван Костов.

На пазара на течните горива и на природния газ настъпиха две технологични революции, които вече дават своя ефект. Едната е извличането на природен газ от шисти и втората е извличането на суров петрол от нефтоносни пясъци. Именно затова трябва да започнем да използваме шистов газ, подчерта Костов.

Той коментира и приетият през миналата нощ бюджет за 2015 г.

Бюджетът възпроизвежда всички проблеми на страната и не предлага никакви реформи, а ниското доверие в управляващото мнозинство ще бъде сериозна пречка за обещаваните реформи, посочи Костов.

По думите му национализацията на пенсиите води след себе си сериозни рискове.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.01 2015 в 14:57

Изказването на Костов ми е като deja vu:
"Козлодуй е минало, трябват ни американски ТЕЦове!"
Още не можем да се оттървем от неговите договори, а от последствията на фракинга ще ни е още по-трудно да се оправим!

19.01 2015 в 10:53

Циганино черен , и ти ли ще се изнасяш скоро от страната, та ти е все едно тази шепа рай в каква отрова ще се превърне? Малко ли грях натрупа към българите, самодоволен идиоте, та добавяш и още? Господ само забравя, Драгалевска изтривалко на жена си!

30.12 2014 в 12:35

Искам Иван Костов за да му сондирам черния фейс както и на цялото му семейство.Продаде първи БЪЛГАРСКАТА икономика!Искам го на съд без изслушване и да се върне смъртната присъда за него за да го екзекутирането това мазно продажното циганско копеле

21.12 2014 в 11:56

Гербарски тролове,като ви чета простотиите,стигам до заключението,че ако ви нарека "болни мозъци" си е направо комплимент...защото вие нямате мозъци,вътре в бетонните ви глави е просто празно,глист да пуснеш ще умре от глад...ако и без мозъци можете да прочетете всичко,което ви написах до сега,това е истината и моят отговор на всичките ви простотии...Всички ли гербари сте толкова еднакво тъпи,като китайска конфекция?

21.12 2014 в 11:53

Няма проблем, но първо да започнат от двора на Иван Костов и ако му харесва след това да продължим по имотите на тези които са гласували закона за добив на шистов газ в България!

21.12 2014 в 10:21

ДА СИ ГО ДОБИВА ОТ СВОЯ ЗАДНИК

21.12 2014 в 07:58

//""Благодарение на ТОВА управление днес сме в Европа и в НАТО,благодарение на ТОВА ...//
--------
Ала, бала портокала -> благодарение на това че Елцин трябваше да игра казачок, за да му дават заеми запада и за рубладжиите нямаше рубли, комунделите нямаха избор, или гражданска война или търтене на Запад, щом Глистостан видя някой долар комунделите веднага отново станаха пълни наглеци.
------
Комундели, нали знаете че слаба паРаша означава силна България, почвайте от сега да си резервирате места в Сибир, а снежинката Костов там няма да бъде различим!!!

21.12 2014 в 05:39

Koстов полуде!

21.12 2014 в 04:36

Каква блестяща идея..марш бързо към шистовият пущинак :) Глад бате, кинтите от приватизацията посвършиха. Трее аа са избийм от КАТЕЕБЕТО..

21.12 2014 в 01:48

До 2, който няма име - А каква богата, цветуща България завари Костов. Колко богатство беше натрупал Виденов! А Луканов преди него? Мръсниците, които купиха Кремиковци, сега печелят милиарди. Можехме да си купуваме телевидзори Велико Търново,автомобили Булгар Рено компютри Правец и телефони ТА. А сега какво - мъчиме се с евроатрлантическа техника и автомобили.