Quantcast

Корман Исмаилов: Г-жа Солак е много чист човек

OFFNews Последна промяна на 03 февруари 2016 в 19:05 4769 8

Корман Исмаилов

Г-жа Солак е много чист човек, много добър професионалист. Разбира се, това е туркинята в министерството на образованието. Тя беше обвинена в радикален ислямизъм, в шпионаж, в това, че вкарва "Стратегическа дълбочина" на Давутоглу в учебниците. Ще Ви кажа и медиите - то не беше "Стандарт", то не беше OFFNews, то не беше "Блиц", то не беше "19 минути". Статии и сайтове, където се появяват едни информации, после изчезват, неподписани текстове. От началото на декември. Да, атаката успява. Това е част от общата кампания за атака и дестабилизация на политическото ръководство на министерството.

Това заяви пред bTV лидерът на Народна партия "Свобода и достойнство" Корман Исмаилов. Коментарът му е провокиран от информацията, че Мюйессер Солак, началникът на кабинета на бившия министър Танев, е с отнет  допуск до класифицирана информация.

Ако аз имах една капка съмнение в нея, щях да взема първите мерки. И то категорични. Ако имаше и най-малкото съмнение, че тя участва в някакъв шпионаж, ДАНС би трябвало да премине към някаква реализация. А не да отнема допуск и т.н. Ще коментирам допуска след 15 февруари някъде, сега не бързам с това, каза днес Исмаилов.

Вижте, дори това, което се случи в министерството на отбраната, е част от хибридната война, в която Русия е много активен финансиращ и заинтересован фактор на наша територия. Нещата са по-дълбоки, отколкото тази медийна, филмова, сериална част, коментира лидерът на Народна партия "Свобода и достойнство".

Първите атаки от този род - за шпионин на турските служби, бяха срещу Орхан Исмаилов. Това са точно от тези среди - т.нар. национал-популисти и псевдопатриоти, за мен няма значение дали излизат от "Атака" или от ПФ, каза Исмаилов.

В министерство на отбраната се случиха неща, които нямат никаква адекватна аргументация и мотивация - това е сливане на две големи и важни дирекции под ръководството на един човек, който не се ползва с добро име в бранша и системата. Аз не изключвам дори снемане на доверието от министър Николай Ненчев от страна на нашата партия - НПСД, съобщи Корман Исмаилов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.02 2016 в 11:06

„Г-жа Солак е много чист човек.“

Миризливите отрепки винаги се подкрепят помежду си и имат два основни варианта на защита: 1) разправят, че са чисти, защото нямат представа, че смърдят 2) знаят, че смърдят и най-арогантно налагат смрадта си като норма на поведение.

Здравословното поведение на чистото общество е да изолира миризливите отрепки.

05.02 2016 в 11:06

„Г-жа Солак е много чист човек.“

Миризливите отрепки винаги се подкрепят помежду си и имат два основни варианта на защита: 1) разправят, че са чисти, защото нямат представа, че смърдят 2) знаят, че смърдят и най-арогантно налагат смрадта си като норма на поведение.

Здравословното поведение на чистото общество е да изолира миризливите отрепки.

03.02 2016 в 20:59

Процесите на тотален разпад в РБ продължават. Не знам защо офнюз не са акцентирали върху това, че Корман заплашва да свали доверие от Ненчо замеделецът в МО, защото взел хранилката на турския зам министър?

03.02 2016 в 20:37

Виден представител на евроатлантизма у нас,повече няма какво да се коментира по темата ;) !!!

03.02 2016 в 20:17

Тоя що не се подложи публично на полиграф, та да видим дали не му плащат заплата от МИТ. Който разбрал, разбрал.....Аман от безродници в тази територия!

03.02 2016 в 20:11

Орхан Исмаилов - имаше една история с един джип на турските служби в хотела на брат му, ама то е просто съвпадение и хибридна война. Орхан Исмаилов също като Солак си е българин и въобще няма нищо общо с приземената ни авиация, както и Солак с "присъствието". Разликата между Обама, който има двама бащи мюсюлмани и тези български граждани е, че ако питате Обама какъв е ще ви отговори - американец, а не кениец. Това да е американец е преди религия, преди произход, затова може да е президент на САЩ. Да е американец означава, че може да прати войска в Кения, ако това са интересите на САЩ. Докато Солак била туркинята в министерството, ами като е туркиня, какво прави в българско министерство? Въобще не ми е ясно какво искат тези турци, докато не станат българи, после мюсюлмани, после с турски произход.

03.02 2016 в 19:39

Мама ти деба резняк долен.
През оная работа ми е дали е чиста, дали е бръсната.
Скапаната туркиня няма място във БЪЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ.

03.02 2016 в 19:28

Че има проблем с учебниците който става все по-дълбок е очевидно за всеки, който следи ситуацията.
Че се пишат от антибългари - също. Че Турция има огромно влияние над определени политици тук вече е повече от ясно.

Така че макар да не разполагаме с кой знае каква информация за госпожата Солак, като се има предвид всичко безспорно и очевидно което отрича Корман, спокойно може да се предположи и че това което отрича за нея също е вярно.

Ти си хибридната война, кормане.