Каракачанов: Новият парламент не трябва да работи както досега

Ивайло Анев 15 октомври 2014 в 11:17 1591 2

По никакъв начин не трябва да се работи в парламента по начина, по който се работеше досега – при празни зали, дълги командировки и изразходване на средства.

Това заяви съпредседателят на коалиция Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО" Красимир Каракачанов пред журналисти на влизане в президентството преди консултациите с президента Росен Плевнелиев.

„Ролята на „Патриотичен фронт” в новия парламент ще бъде конструктивна. На тази среща с президента очакваме да разберем кога ще започне да работи новото Народно събрание” посочи Каракачанов.

„На мен ми омръзна 25 години ДПС да натяква за Възродителния процес, да ни изкарват едва ли не всички виновни и да продължаваме да търпим техните безобразия”, допълни той.

Каракачанов не отговори по същество колко ще струва подкрепата на ПФ за кабинет на Бойко Борисов. Това не е цената на Патриотичния фронт - това е цената на обществото, заяви той.

„Изпратили сме 10 точки, които се отнасят за проблемите на обществото и са натрупвани десетилетия наред. След като започнем разговорите, ще видим всеки кой колко иска да подкрепя. Доколкото разбрахме, ГЕРБ имат свои 18 точки, които ние не сме видели. Първо, трябва да седнем на разговори – нашите условия са ясни. Това са болни проблеми на нацията и те трябва да бъдат решавани”, коментира Каракачанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови