Камен Костадинов: Пеевски има качествата да оглави ДАНС

OFFNews 23 ноември 2013 в 19:08 6424 31

Камен Костадинов. Снимка БГНЕС/архив
Камен Костадинов. Снимка БГНЕС/архив

 

Делян Пеевски притежава необходимите качества, за да оглави ДАНС.

Това мнение изрази за пореден път депутатът от ДПС Камен Костадинов в интервю за Нова телевизия. И по-рано зам. председателят на парламентарната група на ДПС е заявявал, че Пеевски има нравствените качества да бъде начело на Държавната агенция "Национална сигурност".

Според Костадинов предсрочно избори в страната би било логично да се насрочат, ако на дадени избори управляващите партии са по-малко от тези, които се заявяват за тяхна алтернатива.

 „Ако от 17 депутати (толкова трябва да бъдат избрани на вота за евродепутати догодина - б.р.) ние задено с БСП имаме по-малко от половината на избори, то е логично да се постави въпросът на предсрочни избори. Ако това нещо се случи през май, има някакво технологично време за организация на подобни избори, биха се свикали през есента, някъде септември, октомври или ноември”, изчисли Костадинов.

 По повод скандала с бившия зам.-председател на Народното събрание Христо Бисеров, Камен Костадинов заяви: „Човек не разказва дори на близките си приятели какъв бизнес прави и какви са финансовото положение на семейството си”. Според него Бисеров никога не е ходил в ДАНС и може би е научил за задаващия се проблем с превода по банковата му сметка от банката.

 „Добре е да се изчака малко. Поискан е отговор от чуждите банки. Може би има някакви логични отговори, които самият Бисеров ще даде, когато му дойде времето. Той никога не е демонстрирал, че води охолен живот и това, което бе раздуто в медиите, е далеч от истината. Но не съм страна по този спор”, обясни още Костадинов.

 Запитан дали е вярно, че Доган все още е в депресия и затова не ходи на заседанията по делото срещу нападателя си Октай Енимехмедов, Костадинов отговори: „Той не е човек, който ще шикалкави. Може би наистина се намира в такова състояние”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews