Калина Крумова: Никога не съм подавала молба за членство в ГЕРБ

OFFNews 20 септември 2014 в 11:11 5634 6

Калина Крумова като депутат.

Никога не съм подавала молба за членство в ГЕРБ, никога не съм била член на ГЕРБ. Ако бяха насочила усилията си към ГЕРБ, най-вероятно щях да бъда член на ГЕРБ.

Това обяви пред bTV Калина Крумова, която започна политическата си кариера от "Атака", даде субисдията си като депутат на ГЕРБ в края на 2011 г., а наскоро напусна партията на Николай Бареков "България без цензура" (ББЦ). 

Крумова обясни, че е застанала и зад Волен Сидеров, и зад Николай Бареков, защото двете партии са били олицетворение на новото.

„Но когато дадеш на един човек власт и пари, можеш да разбереш какъв е той – не харесах какво се случи в двете партии и затова си тръгнах”, уточни бившата журанилстка и бивш политик.

"Когато в един екип има прекалено много хора с високи амбиции, но без покритие, трябва да решиш да заставаш до тях или да си тръгнеш. Поставих правилно като си тръгнах от „България без цензура”, коментира още Крумова. 

Тя обясни, че е напуснала партията в 12 без 5, защото не е искала да излъже избирателите, като подчерта, че би го направила и в 12 без 1, ако го е усетила за правилно.

В началото на седмицата Крумова обяви във Facebook, че напуска ББЦ и като за причина изтъкна новите коалиционни партньори на партията, като "Лидер".

Тя подчерта, че не иска да напада никого и няма да го направи, няма да разцепва и ББЦ, защото там са останали много стойностни хора. В партията има обаче и твърде много хора с амбиции без покритие отбеляза бившия депутат от „Атака”.

Сега Крумова смята да се занимава в неправителствена сектор със социални каузи, подети от организацията „Евромайки”, на която е председател.

По думите й марката "Евромайки" не принадлежи на ББЦ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!