Ицо Хазарта: Слави Трифонов ме излъга, че ще говори с премиера

Бих казал на президента, че когато искаш да се харесаш на всички, накрая не те харесва никой, но вярвам, че той и сам може да стигне до този извод, казва депутатът от ПП

OFFNews 21 юни 2022 в 21:00 10538 2

Хазарта

Снимка facebook

Христо Петров - Ицо Хазарта

Преди около два месеца депутатът от "Продължаваме промяната" Христо Петров, известен като Ицо Хазарта, се обадил на Слави Трифонов по телефона и го призовал да се обади на премиера Кирил Петков, за да се разберат. 

"Говорих със Слави Трифонов по телефона – излъга ме, че ще се обади на премиера. Казах му – виж сега, познаваме се от 20 г. Така се случи, че все ти ме търсиш. Сега от 20 г. за първи път аз ти звъня, за да ти кажа да си вдигнеш телефона и да се видиш с Кирил. Започни да говориш с него. Това не е шоубизнес. Това е държава, в която 7 млн. души седим и чакаме ти да си вдигнеш телефона", разказа Хазарта пред бТВ.

По думите му шоуменът-политик обещал да звънне и да се чуе с премира и се разделили с Христо Петров с добри
чувства, но това така и не се случило.

"Няма как да искаш да си политически фактор и да стоиш като една холограма, да се обаждаш както ти е удобно и когато имаш интерес, и когато интересът ти не е защитен, да ревеш: "Леле, Македония", коментира депутатът.

Според него управляващата коалиция има и грешки.

"Основното, което чувам, е – ма ние ви дадохме властта. Вие ни дадохте 67 депутати. Ела на мое място, за да видиш с кой трябва да си говориш, за да ги снадиш до 121", каза Хазарта.

По въпроса за разрива в отношенията между ПП и президента Румен Радев Петров обясни, че държавният глава се опитва да се хареса на всички.

"Това е като миналото лято, когато искаше да се хареса и на хората, които лекуват COVID с чесън и ракия. Бих му казал, че когато искаш да се харесаш на всички, накрая не те харесва никой, но вярвам, че той и сам може да стигне до този извод", допълни Христо Петров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12073

2

IvanofRumen

21.06 2022 в 21:39

На съществото от мрака, както на тулупа, хидроинженера, шишко и на всички мафиоти не трябва да им се вярва. Това са хора само с лични интереси, с цел забогатяване за сметка на народа.

10298

1

AntiZ

21.06 2022 в 21:33

Ицо, добро момче си, но наивно! Да очакваш, че този селяк бръснат ще свърши каквото и да било смислено, е повече от измамно! Тоя кретен излъга половин България, ама не защото е добър лъжец, а защото народа е мнооОого прост! И ти очакваш този учиндолски селяндур да свърши нещо полезно за страната си?!...
 
X

Да помогнем на украинските деца!