Явор Дачков: Първанов и Борисов се ухажват за широка коалиция

OFFNews 18 януари 2014 в 10:08 2375 3

Георги Първанов и Бойко Борисов
Георги Първанов и Бойко Борисов

Георги Първанов и Бойко Борисов отдавна се ухажват, като целта е АБВ да превземе БСП и да се направи една широка коалиция. Това заяви журналистът от вестник „Галерия“ Явор Дачков пред bTV.

Изданието публикува преди дни информация, според която Първанов и Борисов са се срещали с Румен Петков, като за тези срещи има запазени аудиозаписи.

Политиците лъжат много и се записват един друг, защото не си вярват. Тези срещи са факт, категоричен е Дачков, като отказа да даде повече подробности заради започноло по случая разследване.

Съмнението, че това подслушване може би не е направено от МВР, за разлика от разговорите, известни като „Мишо Бирата“. Това беше една от причините да не пуснем записите и да не правим пресконференция, допълни той.

Реакцията след публикациите всъщност изобличи самите участници в разговора. Румен Овчаров каза, че са се виждали с Бойко Борисов и не просто са си общували на тема някакви политически движения, а Бойко Борисов си е ревизирал позицията по проекта за АЕЦ „Белене“, коментира Явор Дачков.

Имаме сведения, че записът на разговора между тримата политици е направен от един от участниците, категоричен е Дачков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!