Годеникът на Лена Бориславова: В нея се таи сила на хиляди слънца

Те не осъзнават колко по-високо над тях стои тя. Далече над тяхната дребнавост, пошлост и интелектуална немощ, написа в социалните мрежи Мирослав Иванов

OFFNews 09 януари 2023 в 14:29 4577 4

Мирослав Иванов и Лена Бориславова

Снимка Фейсбук/Мирослав Иванов

Депутатът от "Продължаваме промяната" заедно с Лена Бориславова

Приятели, имах щастието съдбата да постави на пътя ми една Жена. Една невероятна Жена! Жена, в която се таи сила на хиляди слънца!
Жена, която не бяга от трудните решения и не се страхува да действа в името на каузата, в която вярва. Затова и е толкова неудобна за мръсната машина. Мръсната машина повече от година лее помия върху нея. Но те не осъзнават колко по-високо над тях стои тя. Далече над тяхната дребнавост, пошлост и интелектуална немощ!

Така депутатът от "Продължаваме промяната", годеник на Лена Бориславова и бивш зам.-председател на Народното събрание Мирослав Иванов защити любимата си жена в социалните мрежи, след като сценаристите на Слави Трифонов написаха обидна песен за бившата шефка на кабинета "Петков". От ПП обявиха, че ще съдят Слави Трифонов, че твърдо застават зад Лена Бориславова и че подобно отношение към жена е недостойно.

"Завистта и малодушието са присъщи за мнозина. Страхът – също.  Страхът от Промяната. Защото в лицето на Лена, те виждат заплаха за тяхното мерзко съществуване. Да се назовеш хъш, не те прави родолюбец. Да пееш патриотични песни, не те прави герой. Да се биеш в гърдите, не те прави мъж. Имаше едно време един човек, който приковаваше хората пред телевизионните екрани. Имаше такъв човек. Отдавна. Вече не. Вече ги отвращава. Но пък има една Жена, която е много повече от тях! Нас не ни е страх", написа Мирослав Иванов във Фейсбук.

В събота бившият премиер Кирил Петков също защити Бориславова. Той описа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов като "комплексар" и "празна опаковка, която ще отиде в кошчето на историята".

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Гюнер Тахир: В дъното на разцеплението на ДПС стоят едни 100 млн. лв., не политика