Петков защити Бориславова: Трифонов е комплексар, празна опаковка за кошчето на историята

Тя е много силна, няма да ѝ повлияе, каза бившият премиер

OFFNews 07 януари 2023 в 12:06 7103 17

Кирил Петков

Снимка Продължаваме промяната/Пресцентър

Кирил Петков

Съпредседателят на  "Продължаваме промяната" Кирил Петков защити бившия си началник на политически му кабинет Лена Бориславова, след като сценаристите и Слави Трифонов направиха обидна песен за нея. "Празна опаковка, която ще отиде в кошчето на историята", каза пред bTV Петков по адрес на лидера на "Има такъв народ" и шоумен Слави Трифонов.

След като на страница на Трифонов във Фейсбук беше публикуван римейка на чалга парчето "Хищна хиена" последваха множество остри реакции в социалните мрежи. От "Продължаваме промяната" (ПП) заявиха, че ще съдят сценаристите на шоумена Слави Трифонов заради записа.

"Това, което видях е един човек в свободно падане. Той винаги се е гордеел, че има нещо мъжко в него, се оказа, че е един комплексар. Той се провали като шоумен, като политик, свали си собственото правителство, гласувайки с ДПС и ГЕРБ. Да замахваш към жена – тя е много силна, няма да ѝ повлияе. Здравите сили в обществото са там. Обществото удари шумен шамар обратно към Слави и му каза – ти ставаш една празна опаковка, която ще отиде в кошчето на историята", каза днес Кирил Петков.

Той каза, че при третия мандат от ПП ще разговарят отново за политики, но че не вижда голяма вероятност той да се осъществи.

Вчера декларацията на втората политическа сила за приоритети беше отхвърлена в Народното събрание. Партията ще върне втория мандат на президента Румен Радев в понеделник. Петков каза, че те са говори да говорят с всеки за политики, както и дадат своята декларация "като основа на следващите", получили мандат.

"Сложихме основните политики, приоритети и неща, които смятаме, че трябва да се случат в България. Това, което вчера видяхме, че няма нито един коментар, изказване или въпрос. Огледах се и като видях, че няма въпрос или критика, се усетих, че много от хората в сградата не са там заради тези политики", коментира той.

При третия мандат „Продължаваме промяната“ ще разговаря по политики, но не виждат голяма вероятност той да бъде реализиран.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

865

16

Constanza

10.01 2023 в 20:36

Което, разбира се, не е Ваша работа.

865

14

Constanza

09.01 2023 в 22:50

На 33 години човек е млад. Поне в този век.

Относно хубостта, тя е въпрос на вкус, но според мен политическата Ви ориентация Ви пречи да възприемате г-жа Бориславова като хубавица.

Не всички искат да създават семейство и деца.

Именно от адвокатска кантора я изпратиха да учи в Харвард, така че тя работа си има.

Що се отнася до ситуацията, тя се изразява в това, че - повтарям - една млада, хубава, образована и умна жена винаги дразни страдащите от комплекси.

924

10

Diogen

07.01 2023 в 18:46

Простакът Трифонов е намерик чудесна хранителна среда в мутренско-чалгачджийската действителност. Бас държа, че най-големите му фенове членуват в партията на дебеловратиящ банкянски мошеник.

-5840

9

Слави е един от основните виновноци за изпростяването на народа още от 90 - тте. Не съм я слушал тази песен, но общо взето знам какво да очаквам.

865

8

Constanza

07.01 2023 в 18:13

Една млада, хубава, образована и умна жена винаги дразни страдащите от комплекси.