Quantcast

Флейтата: След Ранобудните дойдоха Малоумните

OFFNews Последна промяна на 27 януари 2014 в 14:15 10196 37

Кристиян Коев
Кристиян Коев

Мисля, че след Ранобудните сега дойдоха Малоумните студенти.

Това обяви в интервю за alarmanews.com Кристиян Коев, който се представя като Златната Флейта, по повод повторната окупация на Ректората на Софийския университет.

Той стана популярен покрай активности на февруарските протести миналата година. Коев твърди също, че е един от инициаторите да се окупира СУ през 90-те години на миналия век.

Малоумни! Не можеш да искаш „Оставка”, без да имаш идея за предлагането на решения. Защото хубаво – оставка и после, какво следва?

Когато искаш промяна на политическия морал, трябва да знаеш, че моралът на обществото се определя от неговото законодателство, защото все още Република България я наричаме правова държава.

И когато искаш промени в морала, трябва да имаш готови решения за промени в законодателството! Другото, което е, че всеки индивид има свои виждания за морала, включително и за политическия такъв.

Тоест, за да има промени, трябва хората да се обединят, да има консенсус между различни групи в обществото", аргументира се флейтистът.

 

Заради коментари и съмнения за достоверността на интервюто, OFFNews се свърза с Коев, който потвърди, че действително е бил интервюиран от сайта "Аларманюз" и думите му са били предадени точно.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

28.01 2014 в 14:32

После какво? Избори, на тях, ако не дойдат по-нормални, ще има още едни. В тая първична супа, каквато е политиката у нас, все ще изплува някоя еволюирала амеба, която да вземе в ръце останалите. Разбирам, че на управляващите (а и на предните и т.н.) не им допада да ги свалят рано от постовете им, но на фона на безхаберието, което ежедневно демонстрират, има толкова много "какво" още да се желае, че си струва да си правим опити до дупка. В крайна сметка - 24 години е "и после какво" и милиарди, потрошени за глупости, сега от няколко месеца "после" - няма да си изпатим толкова.

28.01 2014 в 13:53

Добре е,когато човек сам си вярва! Но,както казват математиците,това е необходимо,но недостатъчно условие! Трябва и хората да ти повярват!А за сега, тези нора са малко и ми се струва,че повечето от тях са бедни хора,чакащи месия или такива,развити главно от раменете надолу! Има,разбира се и малко по-интелигентни,но те са от чакащите на "делянова копаня"!

28.01 2014 в 13:39

Пак се изсипват тонове простотий! Най учтиво моля,коментатори като иво и Проф. Балкански /сигурно е с малко име Ганю /,да излязат от анонимност с истинските си имена и професии,за да могат поне 10-ина човека да им повярват!Мога ли да ги запитам,а и другите като тях,имат ли или имали ли са деца студенти и каква съдба са им осигурили?

28.01 2014 в 11:45

Този е уникална ОТРЕПКА !!!

28.01 2014 в 00:13

Трябваше им на комунетата някой интелигент и се спряха на този индивид. Доста народ се върза unfortunately.

27.01 2014 в 22:19

Когато наричаш някого малоумен не би трябвало да ръсиш малоумия като това:
"...трябва да знаеш, че моралът на обществото се определя от неговото законодателство...". Това кърти не мивки, а язовирни стени.
Не е проява на по-висок интелект и задаването на въпроса: "...хубаво – оставка и после, какво следва?"
Ами следват избори, драги ми Мунчо!

27.01 2014 в 20:07

проф.-ан Кучков, как са пидирасити?

27.01 2014 в 16:47

балкански, ти си от най-отвратителните хора. Заради такива като теб и твоето мислене, хората напускат страната. Ако продължавате така, ще останете само комунисти, роми и мюсюлмани. тогава ще можете да правите каквото си искате

27.01 2014 в 16:12

Балкански, орева де що има за ника си. Бъзикали се с тебе злоупотребявали с истината. Ти в момента какви ги вършиш. Винаги съм твърдял, че си смешник. Сега се оказва, че си и мижитурка. Пак почна с "гьобелсовата" пропаганда. Къде забрави "урко- орко", "шорошоидчета", добави Добромирова. Направо си скромен с това подхвърляне на "гейчета". С някой от тях си обменял мъжки ласки или какво?