Флейтата: След Ранобудните дойдоха Малоумните

OFFNews 27 януари 2014 в 14:15 11265 38

Кристиян Коев
Кристиян Коев

Мисля, че след Ранобудните сега дойдоха Малоумните студенти.

Това обяви в интервю за alarmanews.com Кристиян Коев, който се представя като Златната Флейта, по повод повторната окупация на Ректората на Софийския университет.

Той стана популярен покрай активности на февруарските протести миналата година. Коев твърди също, че е един от инициаторите да се окупира СУ през 90-те години на миналия век.

Малоумни! Не можеш да искаш „Оставка”, без да имаш идея за предлагането на решения. Защото хубаво – оставка и после, какво следва?

Когато искаш промяна на политическия морал, трябва да знаеш, че моралът на обществото се определя от неговото законодателство, защото все още Република България я наричаме правова държава.

И когато искаш промени в морала, трябва да имаш готови решения за промени в законодателството! Другото, което е, че всеки индивид има свои виждания за морала, включително и за политическия такъв.

Тоест, за да има промени, трябва хората да се обединят, да има консенсус между различни групи в обществото", аргументира се флейтистът.

 

Заради коментари и съмнения за достоверността на интервюто, OFFNews се свърза с Коев, който потвърди, че действително е бил интервюиран от сайта "Аларманюз" и думите му са били предадени точно.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!