Фандъкова: Манолова твърди, че съм почтен човек, не мога да кажа същото за нея

"Тя вече е готова да подкрепи и протест срещу себе си, за да получи повече гласове"

OFFNews 31 октомври 2019 в 10:30 8789 4

Не съм отишла на среща с десните, за да раздавам постове, при това на тайни места, а за да обсъдим визията за развитието на града. 

Това заяви Йорданка Фандъкова по повод срещата си в централата на Демократична България, за която първо съобщи OFFNews. 

Ние сме политици и за хората е важно да знаят какви са убеждениятата ни, кой стои зад нас, какво искаме да направим. Не е срамно да кажеш, че принадлежиш към БСП, срамно е да се откажеш от това заради конюктурни интереси, заяви Фандъкова. Аз не съм си сменяла позициите, не съм се отказвала от миналото си, винаги съм била дясна, за разлика от г-жа Манолова, каза Фандъкова. 

Тя уточни, че е предложила дебат да има за всички медии по конкретните проблеми на града, но Манолова продължава да се крие, защото не познава нито проблемите, нито важните документи за развитието на столицата. 

В София избори не се купуват. „Цялата кампания Манолова прави внушения, тя е човек, свикнал да мисли в схеми“, обясни Фандъкова. „Понякога нещата имат просто обяснение – във Филиповци например в листата е директорът на ромското училище в квартала. Аз избори не купувам, за четвърти път се изправям пред софиянци. И в листата ми няма "орлета", допълни тя.  

Всички сигнали за купуване на гласове трябва да отидат в прокуратурата. Мая Манолова няколко пъти заяви, че според нея съм почтен човек. Не мога да кажа същото за нея, заяви Фандъкова. 

И продължи: Нечестно и лицемерно е спрямо протестиращите от месеци граждани да подкрепиш протеста им два дни преди изборите. Поводът бе заявената от Мая Манолова подкрепа за протеста срещу Иван Гешев. 

"Това не е подкрепа на протест, а използване на протеста. Мисля, че г-жа Манолова вече е готова да оглави протест срещу самата себе си, за да получи повече гласове", отсече Фандъкова.

Като гражданин имам позиция за избора на главен прокурор, но като кмет вярвам в разделението на властите. И няма да се правя на герой преди вота, каза още Йорданка Фандъкова. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8074

6

JustSoYouKnow

31.10 2019 в 12:44

Нечестно и лицемерно е спрямо протестиращите от месеци граждани да подкрепиш протеста им два дни преди изборите. Поводът бе заявената от Мая Манолова подкрепа за протеста срещу Иван Гешев.

"Това не е подкрепа на протест, а използване на протеста. Мисля, че г-жа Манолова вече е готова да оглави протест срещу самата себе си, за да получи повече гласове", отсече Фандъкова.
__________________________________________________________

С това мнение съм съгласен, колкото и да ми е антипатична. Другото възнамерявам чисто и просто да го игнорирам както правя с 90% от нещата, които се говорят.

4005

4

AnderXale07

31.10 2019 в 12:29

Как съскат змиите

18551

3

Нострадамус

31.10 2019 в 12:19

борисоф ще използва цялата мощ на държавната машина, с всички позволени и непозволени средства за да узурпира властта в София, защото падне ли фандъкова, ще бъдат разкрити всички далавери и тогава пада и борисоф

8000

2

Joseph Levi

31.10 2019 в 11:23

Айде, нова лъжа от "почтената" кметица. Преди каза, че била ходила да обсъждат проекти, сега била ходила "за да обсъдим визията за развитието на града". Ама като каква е ходила: като сегашен кмет (в отпуска!), като бъдещ кмет, какъвто още не е, или като водач на групата на ГЕРБ в съвета? Направо нагла лъжа, съперничеща си само с лъжите на нейния господар. Та, не съм съгласен с казаното от Мая Манолова, че била "почтена". Пълна лицемерка! Лошото е, че много хора приемат такива всекидневни лъжи. Дано не са всички!