Quantcast

До Бойко като до бай Тошо: С Вашето искрено родолюбие подкрепете Каракачанов

OFFNews Последна промяна на 11 януари 2019 в 18:56 8217 5

Снимка Стефан Марков/ Булфото

Знаейки Вашето искрено родолюбие и любов към отечествените ценности и светини, не можем да се въздържим да не отправим този призив за подкрепа на действията на вицепремиера г-н Каракачанов.

Това пишат в писмо към премиера Бойко Борисов 11 общественици, четирима от тях с картонче от Държавна сигурност. Под призива са сложили подписите си акад. Георги Марков (секретен сътрудник "Роман"), акад. Васил Гюзелев (секретен сътрудник "Крумов" и "Вълчанов"), акад. Константин Косев (агент "Найденов"), чл. кор. Иван Гранитски (агент "Огнян"), авторът на "Време разделно" Антон Дончев, акад. Васил Сгурев, акад. Благовест Сендов, проф. Александър Чирков, Веселин Воденичаров, акад. Пламен Карталов и акад. Стефан Воденичаров.

В писмото си те изразяват "категорична подкрепа на инициативата на вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов, оповестена тези дни по повод поредните и ставащи все по-нагли безчинства на наши съграждани от цигански произход".

"Крайно време беше един държавен български мъж да заеме такава позиция. Затова ние я адмирираме и се обръщаме към Вас тази позиция да се превъплъти в поредица от държавнически действия", пише още в декларацията.

Обществениците призовават Бойко Борисов за решителна намеса: "Разчитаме, че след ценните Ви указания компетентните институции (Министерство на вътрешните работи, Министерство на регионалното развитие и благоустройството, Министерство на труда и социалната политика, Министерство на образованието и науката, Министерство на правосъдието и др.) ще вземат нужните мерки в най-скоро време да се прекрати това безумие на злодейски посегателства срещу живота, достойнство и имота на обикновени български граждани".

Те завъшват писмото с обещание, че министър-председателят може да разчита не само на тяхната подкрепа, а на огромната част от българската интелигенция и целия народ.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2900

6

Старши

13.01 2019 в 21:35

Срамота ,срамота ,срамота ,това не са интелектуалци това мръсни подлизурковци ,гъзоблизци които са свикнали да се кланят на бащицата и сега го молят ,молят ,без грам достойнство доблест и почтеност .Докато има такива боклуци простащината в лицето на боко и герб ще властва .

1910

5

Georgi Gracata

12.01 2019 в 16:43

Този призив ми напомня за писмото на Тошо: ДКМС-авангард на БКП и думите на Луканов на 14-тия конгрес:,, -Ако искаме да запазим ръководната роля на ПАРТИЯТА трябва да създадем икономически лостов и запазим влиянието си в МВР и Съдебната система".Сценария се спазва,а дивиза,,Партията не търси верни,а послушни"е в сила.Когато властта е камък,народа е гущер скрит,чакаш да огрее слънце и от копчетата,които е посял да поникне балтон.

7704

4

Батко

11.01 2019 в 23:48

Взе да ми писва некви назначени за националисти да говорят от името на българите. Каракачанката да обясни за тежките си далавери със самолетите и търговията с българско гражданство, за армейските доставки на храна и за това как българските военни си купуват храната. Каракачанов е тъпо парче-крадец, по-долен от най-изпадналия циганин и това е добре документиран факт. Тия самозванци, дето си гласуват един за друг, няма как по ДС линия да не си пишат взаимни писма с уверения за любов. Един к*р ги е правил и произвел в чин. Те са дискредитирани по принцип и е срам за българите, че търпят такива дебелосерковци да ги тъпчат, управляват и да претендират, че са нещо повече от това. Какъв академик може да е платиата Антон Дончев? На кво отгоре агент Огнян (Гранитски) го израха за чл. кор.? Какви достижения има, освен че с едни червени пари се прави на издател? На какво отгоре агент Роман (Марков) е в БАН? Оскверниха БАН. До каквото и да се докоснат го оскверняват. Така стана и с патриотизма.

22179

3

ELPIDA

11.01 2019 в 21:48

Кога най-после ще прочета някъде програма за интеграция на циганите и рестрикции относно поведението им и начина на живот.Къде бяха общинарите , когато преди години са започнали незаконните строителства на къщи?!Какво и къде е им е предложено сега като настаняване?! Може ли насред зима да се събарят постройки, в които живеят дечица, макар и циганчета,които не са отговорни за действията на предходниците си и настоящи родители?!Как да оцелява манго без да краде и върши престъпления?! Как може един български циганин да успява да се реализира в западна Европа, а у нас НЕ?! Социалното приобщаване е дълъг процес, но се иска план за развитие,за който нашите управляващи "Велможи " все нямат време ,акъл, или по-скоро гонят лични интереси?!
За ДС-та в статията ще замълча,за да не изригна като гейзер! Напълно разбирам и солидаризирам гневът на преждеговоривши.Не си правете гавра със стойностните български интелектуалци.

73928

1

El Commandante

11.01 2019 в 19:58

Нека да позная:Това с уточненията за ДС е заради тва че Каракачанов ви нападна любимата цица за сучене, вашта майчица АзБ, нали бе келеши?

Курви!