Десните пред руското посолство: Забравете СССР, вън от Украйна!

OFFNews 17 август 2014 в 13:37 3386 22

Коалиция „Десните” организира флашмоб пред входа на посолството на Руската Федерация в памет на 298-те невинни жертви от пътническия самолет на Малайзийските авиолини, катастрофирал в Украйна точно преди един месец.

Участниците поставиха траурен венец в памет на жертвите, около който символично подредиха макети на пътническите самолети и издигнаха трансперант с наслов:

"Забравете Съветския съюз, не убивайте хора! Забравете Съветския съюз, оставете хората в Европейския съюз! Вън от Украйна".

От Коалиция „Десните” сме тук, за да напомним, че мирът е най-висшето благо и ние като демократи сме длъжни да го защитим. Смъртта на 298 невинни показа на целия свят, че имперската политика е готова да вземе жертви дори и в 21 век, обявиха от новия политически съюз.

Смъртта и агресията не се измерват със загубени тонове доматени консерви и кубически метри газ, категорични са „Десните”.

Мирът и свободното право на хората да избират къде и как да живеят са благо, което десницата винаги ще защитава. Точно това отрича политиката на Путин, който е нахлул в чужда държава, коментираха от новата коалиция.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews