Quantcast

Десните пред руското посолство: Забравете СССР, вън от Украйна!

OFFNews Последна промяна на 17 август 2014 в 13:37 2410 22

Коалиция „Десните” организира флашмоб пред входа на посолството на Руската Федерация в памет на 298-те невинни жертви от пътническия самолет на Малайзийските авиолини, катастрофирал в Украйна точно преди един месец.

Участниците поставиха траурен венец в памет на жертвите, около който символично подредиха макети на пътническите самолети и издигнаха трансперант с наслов:

"Забравете Съветския съюз, не убивайте хора! Забравете Съветския съюз, оставете хората в Европейския съюз! Вън от Украйна".

От Коалиция „Десните” сме тук, за да напомним, че мирът е най-висшето благо и ние като демократи сме длъжни да го защитим. Смъртта на 298 невинни показа на целия свят, че имперската политика е готова да вземе жертви дори и в 21 век, обявиха от новия политически съюз.

Смъртта и агресията не се измерват със загубени тонове доматени консерви и кубически метри газ, категорични са „Десните”.

Мирът и свободното право на хората да избират къде и как да живеят са благо, което десницата винаги ще защитава. Точно това отрича политиката на Путин, който е нахлул в чужда държава, коментираха от новата коалиция.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20.08 2014 в 14:55

Този трансперант не е писан от протестиращ човек спонтанно! Това е пъклен замисъл на някого във външна централа. Въвличат се безмозъчни платени жалки душици да го изпънат пред Руското посолство. Задачата е Русия да бъде обвинявана за всичко възможно, няма значение има или не участие! Когато това стане повсеместна масова практика се предизвиква правото на ответна реакции изразена гласно от политическите трибуни. Целта е ясна - въвличане на Русия във война с цел оправяне на 17 трилионен дълг на Америка!!! Жалкото е, че ставаме свидетели на една ужасяваща световна измама, терор и диктат над населението на земята! А най интересното е, че всички се правят на глупави и слепи. Доказателство, че парите са по ценни от човешкия живот, особено когато се касае за чужд! Вече няма никакви морални ценности и устой в тоя свят на пошлост, корупция и измама. Срам и позор са хората опънали в чуждо удобство тоя трансперант. Как нямаше свестни хора там да ги замерят и засипят с яйца и домати, та да им дойде акъла в главите! Ние хората сме единственото нещо което може да се опълчи на деспотизма и тиранията...както и на глупостта на платените ТИКВИ.

18.08 2014 в 11:07

Това за мен си е чиста подкрепа на фашистките действия на хунтата. Извършва се геноцит, срещу мирни жители. Избиват се майки, деца, бащи! Вие ми се криете зад бял чаршав. Подкрепяте убийци! Срам ме е от вас. Емигрирайте някъде, не ви искам в моята родинаааааааа!!!

18.08 2014 в 09:59

"Десните" да обяснят защо от Киев крият записите цял месец, иначе от първия ден мучат и обвиняват другите.

18.08 2014 в 02:03

Защо така гузно се крият зад транспаранта?

18.08 2014 в 01:14

Пряко сила, зад трансперанта изброявам дванайсет малоумника.

17.08 2014 в 23:58

Малее колко простотия се е изляла под един материал за хора, които са срещу войната и смьртта...Добре е.Има ги

17.08 2014 в 22:32

Тези "десни" изроди още ли не са разбрали, че киевските фашисти свалиха малайзийския самолет? Кого лъжат и кого манипулират тези малоумни нещастници?

17.08 2014 в 22:17

Абе десни нищожества, защо спекулирате с трагедията със сваления малайзийски самолет? Мислите, че с това ще излезете от нафталина, където ви е мястото ли? Не разбрахте ли, че целия свят вече разбра (мнения на канадски, британски, германски екесперти), че това това е поредната провокация на ЦРУ и техните украински марионетки?

17.08 2014 в 20:23

крият се зад трансперанта от срам да не ги пазпознае някой :)