"Десните" откриха кампанията си във Велико Търново

OFFNews 06 септември 2014 в 16:51 2006 10

Коалиция "Десните" откри днес - в Деня на Съединението, предизборната си кампания. Те избраха сградата на музея на "Възраждането и учредителното събрание".

На откриването присъстваха д-р Илко Семерджиев, председател на коалицията, Надежда Нейнски, Жаклин Толева, Христо Панчугов и Мария Капон, както и водачите на листи, издигнати в 31 МИР в страната.

"В следващите дни ще бъдем свидетели на сериозна дискусия за дясното пространство, но само делата ще покажат кои са истинските му представители", каза Надежда Нейнски от „Синьо единство“.

Лидерът на Български демократически форум Жаклин Толева заяви, че целта на коалицията ще бъде да се бори за истинска правова държава, която да отстоява интересите на българските граждани.

Тя представи и всеки един от водачите на листи за народни представители в 31- те многомандатни избирателни района.

Председателят на "Десните" д-р Илко Семерджиев декларира готовността на коалицията да работи за осъществяване на истински десни реформи в страната, които да докажат кои са истинските представители на това оспорвано политическо пространство.

Тезата му подкрепи в изказването си и водачът на листата за великотърновска област от коалицията Мария Капон: „В момента България има нужда от смели десни решения и реформи! Такива които да направим сами, така както сме направили Съединението- без да питаме великите сили, изненадали сме високата порта и руския император и точно на този ден сме доказали, че можем да се справяме сами.“ 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!