Quantcast

"Десните" откриха кампанията си във Велико Търново

OFFNews Последна промяна на 06 септември 2014 в 16:51 1327 10

Коалиция "Десните" откри днес - в Деня на Съединението, предизборната си кампания. Те избраха сградата на музея на "Възраждането и учредителното събрание".

На откриването присъстваха д-р Илко Семерджиев, председател на коалицията, Надежда Нейнски, Жаклин Толева, Христо Панчугов и Мария Капон, както и водачите на листи, издигнати в 31 МИР в страната.

"В следващите дни ще бъдем свидетели на сериозна дискусия за дясното пространство, но само делата ще покажат кои са истинските му представители", каза Надежда Нейнски от „Синьо единство“.

Лидерът на Български демократически форум Жаклин Толева заяви, че целта на коалицията ще бъде да се бори за истинска правова държава, която да отстоява интересите на българските граждани.

Тя представи и всеки един от водачите на листи за народни представители в 31- те многомандатни избирателни района.

Председателят на "Десните" д-р Илко Семерджиев декларира готовността на коалицията да работи за осъществяване на истински десни реформи в страната, които да докажат кои са истинските представители на това оспорвано политическо пространство.

Тезата му подкрепи в изказването си и водачът на листата за великотърновска област от коалицията Мария Капон: „В момента България има нужда от смели десни решения и реформи! Такива които да направим сами, така както сме направили Съединението- без да питаме великите сили, изненадали сме високата порта и руския император и точно на този ден сме доказали, че можем да се справяме сами.“ 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

07.09 2014 в 20:25

Успех на изборите Ви желая! И аз съм с вас, както и моето семейство, а съм почнал да агитирам и приятелите си!

07.09 2014 в 16:54

Категорично заставам зад "Десните". Те поне са доказно десни политици. От всичко постигнато от тях единствено Здравната каса съществува, всичко друго сринаха следващите управляващи. Някой друг да е създал, нещо което и до ден днешен го има? Не. Така, че съм за "Десните".

07.09 2014 в 14:58

Аз също ще гласувам за "Десните". Не можах да преглътна разни "червени кукувички", а едва ли мога да преглутна ДСБ да подкрепи ГЕРБ, такйа че ще гласувам за тези, които ми предлагат десни програми за реформи, реформа в здравеопазването и то само на Семерджиев - Холандците имат най-добрата система, а тя е точно тази, която той въведе през 2000-та година, и твърдо противопоставяне на ГЕРБ. Тези хора продължиха разрушителната политика на Симеон. Нанесоха страшени поражения на страната ни. Всичко това го има само при "Десните".

07.09 2014 в 13:59

Губят десни гласове и още как. С този страх да се противопоставят на ГЕРБ ще губят още повече гласове. Ще гласувам за "Десните" абсолютно съзнателно и без огризения на съвестта си. Писна ми да ме управляват разни червени израстъци, а да ми ги предлага и РБ като по-малкото зло няма да стане. На който са му необходими биберони да ползва преференци, въпреки че водачите на листите са бетонирани. При мен залагалките не вървят. Давайте "Десните"!

07.09 2014 в 13:36

Хе, хе. Създава се една коалиция, която категорично заявява, че няма да стане патерица на ГЕРБ и всички тролове наскачаха. Реформатори, вместо да съдите хода, които през целият преход са били плътно в дясно, вземете вие да се съвземите. Тези 0,5% ги губите от такива като мен, които не желаят да подкрепят червени кукувици, министри на Станишев и разни ердоганови лимонки. Също така не бих гласувала за партия, която ще легитимира ГЕРБ като дясна, а в последствие ще стои и ще гледа безсилно как ДПС и ГЕРБ ще си гласуват заедно в парламента "националноотговорно". Успех на "Десните"! Продължавайте смело и напред. Идват времената, в които хората ще почнат да оценявaт почтеноста, и експертизата в политиците.

07.09 2014 в 00:35

"Десните" са проект на БСП за отслабване на РБ с около 0.5 %. Не се поддавайте на провокации, десни избиратели, и гласувайте за РБ!!!

06.09 2014 в 23:54

Няколко хиляди напълно загубени гласове.

06.09 2014 в 19:02

Десни, леви, тролове и всякакви празнодумци - хващайте по една лопата и се командировайте доброволно към Бургас!

06.09 2014 в 17:32

То и ти си Антон, колкото аз съм Недялка, но все пак се надяваш някой освен мен да ти чете тъпотийките, нали?

06.09 2014 в 17:24

Тия са десни, колкото реформаторите реформатори.