Даниел Митов: Ходенето до прокуратурата със списък от 'Гугъл' е правен разврат

OFFNews 20 февруари 2022 в 13:57 1953 2

Снимка архив

"Ходенето до прокуратурата със списък от 'Гугъл' е правен разврат", заяви пред бТВ зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

"Кой е корумпиран и кой не - не решава нито Кирил Петков, нито аз. Решава българският съд", допълни още той."

По думите му се създава война между институциите с което България вече не отговаря на стандартите за страна, членка на Европейския съюз.

Митов заяви, че данните от испанските власти за скандала "Барселонагейт", не били от доклад, а от "един имейл".

"Това не е доклад, това е един имейл, който е изпратен от испанската полиция във връзка със запитване от българска страна. Ако е правопораждащ документ, той не се изпраща до Министерството на вътрешните работи, а до Министерството на правосъдието."

Той защити и прокуратурата, която е обвинявана заради липсата на действия по аферата "Барселонагейт".

"Пране на пари се разследва там, където то се извършва. Българската прокуратура не може да разследва пране на пари в Испания."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

5827

1

pisnamiotmutri

20.02 2022 в 13:59

Когато има снимки на милиони в шкаф и не е последвал обиск - това е правен разврат. Правен разврат е прокуратура да вика Рашков, който е от месец в МВР за да го разпитва по теми за Хемус, които са нейна работа. Правен разврат е да се налага премиер от месец да се занимава лично да ходи на крака и да сочи кои са важни за обществото теми на прокурори, които са загубили ценно време (години) давайки шанс следите да се изметат. Принизяването с опорки като изрезки и Гугъл няма да изтрият факта, че прокуратурата бездейства по лесни за разследване теми и има доверие от 4%

А този смешник от статията Сю крепящ мафията вместо да се засрами и скрие обикаля телевизиите да атакува някой който се опитва да направи нещо полезно за българите.
 
X

Да помогнем на украинските деца!