Червен съветник срещу Фандъкова, сети се за пари от застрахователи

OFFNews Последна промяна на 31 август 2015 в 15:30 3619 3

Общинският съветник от БСП Николай Белалов ще подаде сигнал в прокуратурата срещу столичния кмет Йорданка Фандъкова за безстопанственост. 

Поводът е, че не са събрани обезщетенията, които Столична община може да получи от застрахователи при нанесени от катастрофи щети на общински обекти, съобщи БГНЕС.  

В края на мандата си Белалов реши да обясни, че тези средства се събират в случай, че при катастрофа бъде засегната, например, спирка на общината. В този случай общинската администрация получава протоколи от КАТ, които се изпращат на застрахователя, където е платена "Гражданската отговорност", и той от своя страна възстановява парите на общината. В началото, обясни Белалов, е имало проблем с получаването на протоколите от КАТ, но този проблем е бил разрешен още през 2006 г. След това обаче никой от Общината не се е интересувал от тези протоколи и никой не ги е изпращал на застрахователите, като по този начин е лишавал Столична община от едни средства, които много лесно могат да "влязат" в общината. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

31.08 2015 в 19:48

"съветника бил от фракцията БСП на БКП - ДС, а иначе другарката по руски е къде-къде по-червена, но е от фракцията ГЕРБ на БКП - ДС или не, а?!"
----------
Така е, но терминологията ти не е съвсем точна.Не е "фракция", а "клан" - защото мафията се дели на кланове.

31.08 2015 в 17:59

"Червен съветник срещу Фандъкова", добре, че по-нататък се разбира, съветника бил от фракцията БСП на БКП - ДС, а иначе другарката по руски е къде-къде по-червена, но е от фракцията ГЕРБ на БКП - ДС или не, а?!

31.08 2015 в 17:39

Фандъкова е параван,усмихнат, с френско р, но отзад съвсем други хора управляват.
А нейната роля е да и се радваме
Тя е заместник на Борисов и заедно с Цецо правят всички неща, които псуваме.