БСП: Борисов ще бяга от сблъсък с ген. Радев

OFFNews 06 септември 2016 в 15:10 7166 5

Крайната цел на БСП е да спечели президентските избори. Това заяви лидерът на столичните социалисти и член на Изпълнителното бюро на партията Калоян Паргов в предаването "Делници" по телевизия "Евроком".

"С наближаването на кампанията става все по-интересно. Истината е, че премиерът Борисов ще направи всичко възможно да избегне директен сблъсък с ген. Румен Радев. А това само по себе си е добра оценка за нашия кандидат, коментира Калоян Паргов.

Според него издигането от инициативен комитет ще даде възможност ген. Радев да бъде подкрепен от граждански и патриотични организации, както и от авторитети в различни сфери.

"Тоест, това ще помогне да разтворим ветрилото. Нашите опоненти твърдят, че ген. Радев е непознато лице, но той набира все повече популярност и одобрение от хората. Той вече има програма за пътувания в страната и започна да я изпълнява. А кандидатът ни за вицепрезидент ще стане известен в средата на септември", добави Паргов.

Той определи срещата във Варна за газовия хъб "Балкан" като отчаян опит България да се върне в енергийния мач и да предотврати опасността да бъдем заобиколени.

"Преди 10 години, когато беше поставено началото на идеята за "Големия шлем" и имахме планове в далечна перспектива с Бургас-Александруполис, с Южен поток, с Набуко, имахме проект за АЕЦ Белене и редица други, ние не успяхме да се възползваме, върнахме се назад във времето", посочи Паргов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20374

5

Стринка Минка

06.09 2016 в 23:47

И защо да се блъскат двамата не става ясно от някой си Паргов.

29217

4

Лопе де Вега

06.09 2016 в 20:42

Айде да се обединяваме! Фсички заедно напред и нагоре. С генерали накичени с медали! Ще победим врага и ще заживеем щастливо.

Егати простотиите!

Поздрав!

11751

2

Big Smile

06.09 2016 в 16:53

Гледам, Премиерът е бушониран...
Да не би вече да са се срещали с ген. Радев?
:-) :-) :-) :-) :-)

 
X

Подкастът на OFFNews