Британският посланик: Съчувствам на Борисов, на места убийството на журналистката бе отразено ужасно

Последна промяна на 11 октомври 2018 в 09:48 5087 2

Снимка Архив

Получихме интересна и актуална информация за бруталното убийство на Виктория Маринова от премиера Бойко Борисов на срещата, на която бяхме поканени посланиците в България. Той сподели, че е разочарован от начина, по който беше отразен случаят в международните медии и аз споделям това негово разочарование.

Това коментира посланикът на Великобритания у нас Ема Хопкинс по Нова тв. По думите й за няколко дни полицията е събрала много доказателства, издадена е Европейска заповед и според нея всяка европейска полицейска служба трябва да се гордее с такива резултати. 

Напълно съчувствам на премиера за неговото разочарование. Той се почувства сякаш България е предадена в медиите и че много прибързани изводи са извлечени от обстоятелствата около това убийство”, коментира още Хопкинс. „Нашата преса е свободна и невинаги политиците харесват това, което медиите казват. Свободната преса е свободна да каже каквото си иска”, допълни тя.

По думите й понякога се получава подобен истеричен отзвук при липсата на надлежно разследване за установяване на връзките. „На места отразяването на този случай беше ужасяващо, защото това, което не чухме, е, че е едно брутално сексуално престъпление срещу жена”, каза Ема Хопкинс.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15177

2

Стефан

11.10 2018 в 11:26

Само че тия, които се развикаха срещу Борисов по ТОЗИ повод, в случая направиха цирк, който е под интелекта даже на Цветанов. И създадоха ситуация, която в случай на истински голям проблем, би довела до национална катастрофа.
Част от пишещите в този форум, очевидно не си даваха сметка какво правят, и какви може да са последствията от действията им. Обикновенни глупаци, които се тръшкат в истерия по всеки повод. Но друга част, очевидно съвсем съзнателно създаваха паника и хаос.