Борисов: Споровете на Патриотите са ежедневни, не е интересно да ги коментирам

OFFNews 17 октомври 2018 в 21:14 2287 0

Толкова ежедневни станаха спорове на Патриотите, че не намирам за интересно дори да ги коментирам. Това заяви премиерът Бойко Борисов в Брюксел, помолен да коментира трусовете в "Обединени патриоти". 

Търканията сред Патриотите в последните дни се задълбочиха, като партийната телевизия на "Атака" обяви лидера на НФСБ Валери Симеонов за слуга на Джордж Сорос. След това пък Симеонов заяви, че лидерът на "Атака" Волен Сидеров защитава интересите на Русия и работи срещу България. 

Ние имаме коалиционно споразумение, в което ясно е разписано какво трябва да правим четири години. В коалицията "Обединени патриоти" си имат свои правила, за които аз нито се интересувам, нито съм информиран, нито ми е работа да съм информиран", посочи Борисов, цитиран от "Фокус". 

"Отделно преди два или три дни г-н Сидеров беше с мен с Николай Бареков в Министерски съвет, днес говорих един час с вицепремиерите Симеонов и Каракачанов по темите, по които има какво да правим заедно. Оттук нататък те вече толкова ежедневни станаха техните спорове, че не намирам за интересно дори да ги коментирам", подчерта Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!