Бареков кани Каракачанов и Симеонов в Кишинев, готов да им плати пътя с лични средства

OFFNews 17 октомври 2018 в 11:36 4606 2

Снимка Архив

Лидерът на „Презареди България" и член на европейското ръководство на консерваторите /АКРЕ/ Николай Бареков е готов да плати с лични средства пътуване на Красимир Каракачанов и Валери Симеонов до Кишинев.

Целта е двамата като председатели на ВМРО и НФСБ да вземат участие в най-висшия форум на европейските консерватори, става ясно от съобщение на Бареков до медиите. 

С огромна тревога наблюдавам всекидневните скандали в консервативно-патриотичната част на българското управление. Оказва се, че искайки да направя добро за консервативната идея в България и в Европа, съм на път да разпадна цяло правителство на „стабилността", без дори да присъствам на територията на България, а много често и на територията на европейския континент, пише Бареков. Той благодари на Сидеров и Атака, че откликнали на поканата му и "ще присъстват на форума на консерваторите в Кишинев, на който ще представим идеята за създаване на голям консервативен блок, който да поведе битката срещу неолиберализма на предстоящите европейски избори".

Обръщам се и към колегите ми от България с молбата да не изпитват ревност към моята позиция, носеща ми легитимация в Европа, защото ще положа необходимите усилия опитът, натрупат в най-висшите консервативни среди, да бъде предаден на моите политически наследници в България, обещава Николай Бареков. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

5700

2

Годо

20.10 2018 в 20:55

Бареков е в учебниците по политическа проституция. Живее си в някакъв филм в който сам си вярва. Сидеров има 1.2% електорат, а Бареков въобще не го хващат радарите на прогнозите. За него ще гласува само жена му.

17439

1

мнение от IP

17.10 2018 в 16:37

Изпълзяват разни предизборно....Ама до кога, бе!