Борисов на среща с Ердоган: Справихме се с мигрантите и Балкански поток направихме

Турският президент обеща взаимоотношенията с България за миграционната политика да продължат и занапред.

OFFNews 03 юли 2021 в 16:43 6714 1

Снимка Фейсбук

„Радвам се, че сте в добро здраве и кондиция. Толкова са добри взаимоотношенията между България и Турция, справихме се с миграцията, Балкански поток направихме“. Това заяви Бойко Борисов по време на срещата си с турския президент Реждеп Ердоган.

Срещата беше излъчена във фейсбук профила на бившия премиер.

"Българските мюсюлмани са мост на приятелство между двата народа“, каза лидерът на ГЕРБ, а турският президент заяви в отговор:

"Най-добрата миграционна политика беше на Турция. С моя добър приятел Бойко реализирахме много добра политика спрямо миграцията. Взаимоотношенията ни бяха добри. Г-н Борисов го направи реалност".

Ердоган заяви още, че взаимоотношенията с България за миграционната политика ще продължат и занапред.

"Нашите граници ще бъдат пазени, както досега бяха пазени. На целия български народ пожелавам успех на тези предстоящи избори и всички да са живи и здрави", каза турският президент.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6000

2

Boyko Stankushev

04.07 2021 в 10:48

Когато човек не е много умен, а съветниците му вече умишлено го тикат към пропаст... С тази жалка и срамна постъпка, Борисов ще остане в учебниците като най-самоунижилият се български политик. А ГЕРБ твърдо върви към позицията на трета политическа сила. Но, младата надежда Дани Митов да му мисли- той ще трябва да замазва кражбите и националното предателство на Борисов и слугинажа около него. Акълът ще им дойде късно- след присъдите и конфискацията....