Борисов: А агенция 'Рога и копита' дава, че ГЕРБ води с 20%. Коментирайте ми Вие!

OFFNews 23 януари 2019 в 21:02 5831 2

А агенция „Рога и копита“ дава, че ГЕРБ води с 20%. Коментирайте ми Вие! - заяви премиерът Бойко Борисов по повод последното проучване на социологическата агенция АФИС. 

Шансовете на основните претенденти на изборите за Европейски парламент – БСП и ГЕРБ - са изравнени. В рамките на статистическата грешка се регистрира леко предимство за червената партия, обявиха днес от АФИС.

Кой Ви е казал да ме питате това нещо? Кой е шеф на АФИС? На кого е собственост тази агенция? Ще ми зададете ли сега правилно въпроса: агенцията, собственост на члена на ИБ на БСП, дава, че БСП води в тяхното социологическо проучване. Ако агенцията на Цветан Цветанов днес излезе с проучване, примерно, да я наречем как...Вие ще ми зададете ли този въпрос? Че неговата агенция е дала еди какво си? Има ли проблем някой да се регистрира като социологическа агенция? - обърна се Борисов към телевизионна репортерка.

Моите очакванията са, че изборите ще бъдат трудни, но ГЕРБ е направила много, за да ги спечели. Това са моите социологически проучвания - с това, което правим. А иначе членовете на ИБ на БСП може да си направят телевизия, после Вие може да ме питате и какво говорят по телевизията на БСП. Направили са си социологически агенции, още преди 20 години, с цел да манипулират общественото мнение. Аз даже си спомням, когато бях кандидат за кмет, тези агенции дадоха, че Татяна Дончева и Милен Велчев вече са ме изпреварили с близо 20%. А ги претрепах със 70% разлика. Те затова са направени, твърди премиерът.

Сутринта имахме Министерски съвет. Коалицията си работи прекрасно. Всяка партия си има нейните лидери, те си имат своя политика и си я развиват. Напрежението при нашите партньори не се е отразява на инвестиционния климат в страната. Това е най-важната политика - повишаване на доходите, нови работни места и високотехнологични производства, коментира още Борисов.

Днес той посети димитровградския завод „Язаки" за произвеждане на електрически инсталации за вграждане в автомобили „Мерцедес" клас „А" и „B" на „Даймлер", след като преди това откри ново производство на осветителни тела за автомобилната индустрия в Димитровград.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20696

2

Новак

24.01 2019 в 05:21

Сензационната новина от това изказване е, че след Винету Боко може би е прочел и втора книга - ‘Златният телец’. Но и много точно е схванал, че само агенция на ЦвЦв може да се казва “Рога и копита”. В ГЕРБ всички са деца на лейтенант Шмит, но най-вече до един са Корейковци. Начело, естествено, с великия комбинатор Боко.

6239

1

Izoblechitel

23.01 2019 в 22:49

Ми то ти само тая агенция нямаше